USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З любов'ю для вас: «Піккардійська Терція» занурить лучан у передсвяткову атмосферу

17 Грудня 2019 14:25
18 грудня вокальна формація «Піккардійська Терція» завітає у Луцьк з концертною програмою «З любов’ю для вас!».

Для «Терції» уже стало доброю традицією наприкінці року вирушати у тур містами Західної України. Попри насичений гастрольний графік цієї осені та початку зими (зокрема, у листопаді і грудні вокальна формація має сольні концерти у Відні, Мюнхені та Вроцлаві), «піккардійці» і цьогоріч дотримаються цієї традиції – й 18 грудня завітають до Луцька. Виступ відбудеться на сцені Драмтеатру, початок – о 19:00, інформують організатори.

«З любов’ю для вас!» – так називається нова концертна програма «Піккардійської Терції», яка об’єднає у собі як хіти акапельного колективу, створені протягом усіх 27-ми років творчості, так і цьогорічні пісенні новинки, прем’єри яких заплановано на грудень.

«Ми хочемо, щоб на наших концертах люди занурилися у передсвяткову атмосферу, згадали все те добре, що було цього року і зарядилися позитивом на рік прийдешній», – кажуть «піккардійці».

Квитки на концерт «Терції» у Луцьку – у касі Драмтеатру, а також на сайті lutsk.karabas.com.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus