USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Повези, повези, старенький трамвай»: у Луцьку виступила «Піккардійська Терція»

11 Грудня 2021 18:59
У Луцьку з ексклюзивною програмою «Сад ангельських пісень» виступила вокальна формація «Піккардійська Терція».

Концерт відбувся 10 грудня Волинському академічному музично-драматичному театрі у Луцьку.

Концертна програма «Піккардійської Терції» під символічною назвою «Сад ангельських пісень», яку колектив представив в обласному центрі, об’єднала в собі усе найкраще, що акапельний колектив створив протягом майже 30 років творчості: «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Шаляла»...
Як зауважив один із вокалістів музичної формації Андрій Капраль, першою піснею музикантів була композиція «Туман Яром».

«Раніше у нас був хор, але дівчата перестали ходити на репетиції, а потім і хлопці. І нас залишилось четверо. Щоб репетиції не пролітали даремно, співали кавери старовинних пісень. Побачили, що то вдається. Згодом нас запросили на знайомство випускного курсу університету з першим. 24 вересня 1992 року відбувся наш перший виступ, з якого ми рахуємо наше літочислення. Це я до чого веду, наступного року нам виповниться 30 років. Дай Боже нам всім здоров’я і зустрітися повним залом, без обмежень, і гучно відсвяткувати наш ювілей», – промовив артист зі сцени.
Від початку 2021 року «Терція» концертувала містами України із месседжем «Карантин – явище тимчасове, а музика – вічна». Так склалося, що і під завісу року цей посил від музикантів усе ще актуальний. Відтак усі концерти зимового туру формації проходитимуть із дотриманням карантинних вимог МОЗ, чинних на час проведення заходів.
Лучани не хотіли відпускати улюблених музикантів зі сцени, тож «Піккардійській терції» довелось виходити на біс.

Насамкінець артисти привітали присутніх у залі з прийдешнім Новим роком і побажали миру та перемоги.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus