USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Погодинна літературна програма фестивалю «Княжий»

16 Серпня 2017 08:00
Гутірки з відомими політиками, митцями і громадськими діячами у рамках Фестивалю «КНЯЖИЙ» відбудуться вперше на культурній мапі України 19-20 серпня у парку села Заріччя, що неподалік міста Володимир-Волинський.

Про це повідомляють організатори заходу.

Так, у суботу, 19 серпня, спікерами гутірок будуть такі особистості:

о 16:00 - учасник російсько-української війни і блокади ОРДЛО, народний депутат України Володимир Парасюк;

о 17:00 – про молодь у політиці розповість Соломія Бобровська, яка у 26 років стала віце-губернатором Одещини;

з 18:00 спілкуватиметься із гостями фестивалю Ірина Ігнатенко – авторка найвідвертіших досліджень в українській етнографії.

Другого дня, у неділю, 20 серпня, на гутірки завітають:

о 15:00 - Остап Дроздов, журналіст, ведучий хард-ток-шоу «DROZDOV» політичного ток-шоу «Прямим текстом» на телеканалі ZIK, розповість про українську сучасну журналістику;

о 16:00 відомий сучасний український письменник, автор «Чорного ворона» і лауреат Шевченківської премії Василь Шкляр презентує свій новий роман про УПА – «Троща»;

о 17:00 з Вами спілкуватимуся я, як голова організаційного комітету фестивалів «КНЯЖИЙ» і «Бандерштат». Спробуємо разом дійти висновку, як побудувати іншу Україну, пишуть організатори.

А завершить недільні гутірки лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський, який з 18:00 розповість про «таємниці» закулісного життя української культури.

«Приїжджайте у суботу-неділю до Володимира-Волинського, відвідати «КНЯЖИЙ» - запрошують організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus