USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Положинський розповів, чи розпадеться «Тартак»

19 Липня 2014 12:30
Цієї весни лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський піснею "Не свари мене, мамо" презентував свій новий музичний проект "Був'є". Перед першим живим виступом гурту на щорічному фестивалі "Бандерштат" в Луцьку музикант розповів про новий проект, - інформує Gazeta.ua.

"В моїй голові з'являються якісь ідеї, щоб їх не забути – занотовую. Якось давно виникло в голові таке слово "Був'є", як поєднання двох слів "був" і "є", з використанням такого стильного українського апострофу. Подумав, що це могло би стати гарною назвою для якогось музичного проекту. Щоб не забути, записав це слово на великому аркуші паперу, який висів у мене на стіні, саме для того, щоб записувати якісь ідеї, плани, проекти. Оце слово кілька років висіло в мене на стіні, а я й не знав, що колись так назву свій новий проект" - поділився лідер гурту.

Положинський запевнив, що про розпуск Тартаку не йдеться.

"Я особисто готовий сповна віддаватися і "Тартаку", і "Був'є", але багато що залежить і не від мене. Я, все ж таки, дуже залежний від музикантів, тож те, як вони працюватимуть, наскільки будуть зацікавленні у розвитку свого колективу, як будуть віддаватися творчому процесові, чи горітимуть, чи прагнутимуть творчого зростання, може стати вирішальним фактором у долі "Тартака" чи "Був'є". Я, звісно, за повноцінне та гармонійне співвіснування обох колективів, яке може бути вигідним і в творчому, і в комерційному плані. Але чомусь мені здається, що більш реальним є варіант "виживе сильніший" і не відкидаю можливості, що "сильнішим" в результаті виявиться якийсь новий, поки не існуючий, проект Сашка Положинського чи вже існуючий проект СП, який акумулює в себе весь найкращий доробок обох творчих проектів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Продюсер Показати IP 19 Липня 2014 13:30
Тримайте мене семеро!!
Archangel Показати IP 19 Липня 2014 14:33
Саша розміняв сорокєт, стрибати і одягатись як підліток 18р, дійсно вже харош
123 Показати IP 19 Липня 2014 22:46
Хто його слухає той Тартак ? Розпатаця він чи собиреця ! Усім байдуже!
Anonymous Показати IP 20 Липня 2014 14:32
коментар було видалено
Anonymous Показати IP 20 Липня 2014 15:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus