USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Помер волинський поет, художник та народний цілитель

12 Березня 2014 14:37
Сьогодні перестало битися серце відомого поета, маляра, народного аматора і цілителя Лукаша Назарчука.

Він народився 11 лютого 1951 року в селі Ворокомле Камінь-Каширського району. 1972 року закінчив Луцький державний педагогічний інститут. Учителював у Рудці-Червинській та Полицях, служив у війську на території колишньої Німецької Демократичної Республіки.

З 1979 року проживав у рідному селі, де викладав українську мову та літературу в місцевій школі. Автор книг “Моя невінчана любов”, “Яблуневий дощик”, “Струєнські ворота”, “Слово - то є Бог”, "Ворокомлівське весілля", "Шоста зупинка". Був депутатом Камінь-Каширської районної ради.

Працюючи у Ворокомлівській загальноосвітній школі, створив літературну студію і шкільну картинну галерею. Далеко за межами рідного села Лукаша Назарчука знали також як народного цілителя. Збирав зілля та рослини, якими допомагав волинянам перемогти різні недуги.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює найщиріші співчуття рідним і близьким Лукаша Назарчука з приводу непоправної втрати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus