USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Помер знаменитий російський Динаміт

16 Грудня 2009 14:46
Медики кажуть, що шоумен Володимир Турчинський помер від інфаркту. Близько трьох тижнів тому він звернувся у військово-морський госпіталь зі скаргами на біль у грудях.
Як повідомляє ТСН, слідство з\'ясувало, що близько трьох тижнів тому Турчинський звернувся у військово-морський госпіталь зі скаргами на біль у грудях.
Володимир Турчинський помер на 47 році життя рано вранці (близько 5 ранку) 16 грудня у своєму будинку в селі Пошуково Ногінського району Московської області. Спортсмен відчув себе погано відразу після того, як прокинувся. Він втратив свідомість і впав на підлогу.
Дружина Турчинського Ірина викликала швидку допомогу. Приїхавши на виклик, лікарі констатували смерть Турчинського. Медики і назвали попередню причину смерті спортсмена.
Оглянувши тіло спортсмена, фахівці прийшли до висновку, що «ознак насильницької смерті немає».
Наразі у Московській області проводиться дослідча перевірка за фактом смерті відомого шоумена Володимира Турчинського. Слідчі перевірять три клініки, де шоумен спостерігався за останні три роки.
Перевірка проводиться за трьома статтями КК РФ - 105 «Вбивство», 109 «Заподіяння смерті з необережності» і ч.4 ст. 111 «Умисне заподіяння шкоди здоров\'ю, що призвело до смерті».
«Перевіряються три клініки, в яких останнім часом спостерігається Турчинський, - розповіло  джерело в правоохоронних органах. - Одна з них - це госпіталь в районі «Беговой», де він робив процедуру з очищення крові».
Довідково:
Володимир Турчинський народився в сім\'ї військового 28 вересня 1963 у Москві. Чемпіон СРСР з американського футболу в складі команди «Московські ведмеді». Власник Кубка Росії з американського футболу у складі «Московських гігантів». Майстер спорту з боротьби самбо і дзюдо. У середині 90-х, беручи участь у знаменитому телешоу, прославився як Гладіатор Динаміт. Володар рейтингу №1 у світовій класифікації учасників шоу «Бої гладіаторів».
Турчинський був теле-і радіоведучим, шоуменом, актором, співаком, письменником, бізнесменом, рекордсменом у силових видах спорту та президентом Всеросійської федерації силового екстриму.
Він зіграв у таких фільмах як «Небесний роман», «Стерва для чемпіона», «Самый лучший фильм», «Кобра: антикілер», у серіалах «Спецназ», «Солдати», «Татусеві доньки».
Був ведучим програм «Фактор страху», «Сміх без правил», «Убивча ліга». Знімався в програмі «Добрий вечір, Москва».
У Володимира Турчинського залишилися син і дочка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 16 Грудня 2009 15:24
Сумно. Особливо шкода, коли цей світ покидають молоді талановиті люди, які ще могли би зіграти не одну цікаву роль і прийняти участь у не одному шоу. Особливо йому вдавалися ролі суперменів російських спецслужб. Його герої завжди впевнені в собі та з почуттям гумору. Таким Володимир, мабуть, був і у житті. Земля йому пухом, співчуття близьким та рідним.
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 15:26
Володимир Турчинський????!!! я б ніколи не подумала, що він мав якісь проблеми зі здоров'ям (якщо, звісно, смерть все таки саме зі здоров'ям пов'язана)
VSC Показати IP 16 Грудня 2009 15:46
"Мать Турчинского сообщила Life News, что за несколько часов до смерти ему сделали процедуру по очистке крови - плазмаферез. "Он мне позвонил радостный, довольный. Говорил, как хорошо себя чувствует, что ему кажется, что вышла вся грязь. Мне посоветовал тоже сделать такую же процедуру", - цитирует издание." Увы, не все здесь понятно. Земля пухом.
Таня Показати IP 18 Грудня 2009 21:16
Дуже шкода, я в шоке. Сильний мужик, гарний актор і так зненацька...Сумно...Нехай земля йому будуе пухом. Співчуваю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus