USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Поранені волинські бійці відвідали концерт Пономарьова у Луцьку

12 Жовтня 2016 11:12
З концертною сольною програмою «Я люблю тебе» у всеукраїнському турі, в місті Луцьку, виступив головний романтик країни, популярний співак, поет, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов.

Волинські бійці, як проходять реабілітацію після бойових дій на сході України в обласному госпіталі інвалідів, мали можливість побувати у волинському обласному драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка на концерті одного з найкращих співаків у нашій державі.

На концерт бійці потрапили за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, в рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», що реалізовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь». Про це повідомляє «Волинська правда».

У програмі концерту, який тривав майже дві години і пройшов «на Ура», Олександр Пономарьов провів справжньою пісенно-лікувальну терапію духовного оздоровлення не тільки для воїнів, що заліковують нині рани у госпіталі інвалідів, але і для усіх глядачів, які в пориві вдячності бурхливими оплесками нагороджували артиста за виконання його популярних пісенних шлягерів і нових пісень.



У концерті прозвучали ніжні та емоційні хіти про любов, відомі пісні у новій обробці. Артист подякував усім бійцям, що з захопленням співали з ним популярні і відомі пісні, за те що вони справжні герої сучасної війни, за їхню мужність і відвагу і присвятив їм одну зі своїх патріотичних пісень.

А коли він щиро і задушевно заспівав пісню присвячену усім матерям «Чорнобривці», солдати і багато глядачів не стримували своїх сліз.



Під час виконання пісні «Про Україну» усі воїни на знак поваги до артиста, не зговорюючись, встали і щиро нагороджували співака бурхливими оплесками.

За приємний мистецький дарунок у фіналі концерту волинські бійці Артур Булат і Василь Лучук вийшли на сцену і подарували Олександру Пономарьову картину з зображенням міста Луцька. Вони висловили вдячність співаку і організаторам цього концерту – зустрічі за справжню мистецьку терапію, яка вселяє віру у покращення їхнього здоров’я та дієво і позитивно допомагає їм відновлювати душевну рівновагу.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов запевнив, що благодійна програма «Мистецька терапія» в обласному госпіталі інвалідів і далі буде продовжуватися, бо така арт-терапія, за посередництвом музики і пісні, дійсно духовно сприяє покращенню психологічного стану поранених воїнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Наталя Показати IP 12 Жовтня 2016 20:34
Пономарьов провів арттерапію для всіх глядачів, , концерт пройшов на одному диханні, шкода, що тільки дві години насолоджувались справжньою музикою. Дякуємо Сашку і чекаємо ще в Луцьку!!!
123 Показати IP 13 Жовтня 2016 11:42
яка була ціна квитків?
Наталя до 123 Показати IP 15 Жовтня 2016 13:24
8 ряд- 500 грн. Я рахую, що ціна адекватна такому рівню виконавця. На сцені, крім Сашка, були бек-вокалісти, танцюристи і група музикантів. Я була готова заплатити і вищу ціну.
маша Показати IP 13 Жовтня 2016 14:25
концерт - суперський! надзвичайно талановитий і душевний співак!
1111 Показати IP 15 Жовтня 2016 12:47
все - СУПЕР ! тільки звукооператор - ніякий !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus