USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Послухати «Другу Ріку» в Луцьку прийшли тисячі лучан

8 Жовтня 2016 22:40
Більше тисячі лучан та гостей міста прийшли на свято спорту, приуроченого до відкриття фітнес-клубу SportLife. Кульмінацією дійства став виступ гурту «Друга Ріка», який відбувся на Театральному майдані міста.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, черговий заклад популярної мережі фітнес-клубів Sport Life відкрили в Луцьку сьогодні, 8 жовтня. Комплекс, площею в 3500 квадратних метрів, вмістив не лише сучасні тренажери, але й басейн, сауну, дитячу зону та чимало іншого.

З цього приводу засновники фітнес-клубу організували музичне свято на центральному майдані міста. Гостей дійства очікував не лише виступ музикантів, але й приємні подарунки. Серед іншого, прямо на сцені розіграли цінні призи, серед яких – клубні карти мережі фітнес-клубів Sport Life.

Згодом на сцену вийшли найочікуваніші гості свята – український рок-гурт «Друга Ріка». Фронтмен Валерій Харчишин привітав лучан та поцікавився, як настрій. З кожною виконаною композицією на майдані ставало дедалі більше лучан та гостей міста. Аж поки люду не стало стільки, що концерт слухали навіть на сходах ЦУМу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанка Показати IP 8 Жовтня 2016 23:25
Виступ Другої Ріки - просто надзвичайний, але була неприємно вражена поведінкою ведучого! Вийшов, перервав виступ та й протягом усього дійства "відпускав" не досить коректні коментарі!
Sieger до Лучанка Показати IP 9 Жовтня 2016 03:38
Яка музика - такі і коментарі. Недомузика три блатні акорди. Свято спорту було в Спорт Лайфі, а на концерті було стандартне свято спирту.
Всезнайко Показати IP 8 Жовтня 2016 23:32
Бо халява.
123 Показати IP 9 Жовтня 2016 09:14
НУ ось і запитання до родичів загиблих на АТО (про стенд)...Вам подобається, коли на площі більше тисячі людей стоять спинами до стенда? Про яку шану загиблим можна говорити , якщо мова йде про Театральну Площу?
Б до 123 Показати IP 9 Жовтня 2016 10:26
ЦІлком правильне зауваження. В п'тницю нового загиблого привезли - а через день музика і пісні. Щось це не по людськи.
місцевий до 123 Показати IP 9 Жовтня 2016 11:30
Ну от і логічна відповідь напрошується, чи доречне місце вибрали для стенду? Це центр міста і там можуть проходити різноманітні заходи і постійно такі зауваження будуть?
Ігор Показати IP 9 Жовтня 2016 10:39
А "ВІП" зону чому не сфотогафували ? Цікаво було б переглянути підвипивший і розфарбований луцький "бомонд "
Катастрофа! до Ігор Показати IP 9 Жовтня 2016 10:45
Ви б бачили ці п'яні танці еліти з келихами шампанського!
Катастрофа! Показати IP 9 Жовтня 2016 10:44
Виступ Другої ріки був дійсно крутий, і люди прийшли саме на них! Все інше - це просто жах. Ведучий який говорить то російською. то ламаною українською, таке відчуття, що ти на виступі Азірова. Більш того він постійно забував назву міста у яке приїхав і навіть десь омовився, що виступає в Сумах. Дівчата тренери тверку. які виступали. Їм близько 16 років, чого вони можуть навчити, навіть, якщо самі не можуть в команді правильно танцювати - усе не в такт і не в попад. А засновник мережі безцеремонно перервав концерт і намагався два слова зліпити до купи, при тому. був п'яний. Ще щось говорив, що виступає за здоровий спосіб життя... ахахах, йому б самому не завадило б попрацювати над своїм тілом!
Ася Показати IP 9 Жовтня 2016 10:58
Була там.Одні малолєтки,вели себе,як стадо баранов. Як не к месту-цей станд з нашими Героями.Пяні фейси, пили прямо на майдані біля цих загиблих дітей. Кращб ю перенесли стенд на Меморіал слави.Там не відбуваються ці пяні гульбища.А концерт нікакой.Кричали,як недорізані та й годі. Просто наруга над памяттю наших загиблих хлпців.В АТО їх би всіх забрати,хай повоюють-це уде краще ніж кричати на майдані.
луцьк рульний Показати IP 9 Жовтня 2016 11:33
Фітнес-клуб це здорово! Тільки хто озвучить ціни на заняття у ньому?
Гапонюк до луцьк рульний Показати IP 9 Жовтня 2016 12:32
Річний абонемент від 2000 до 9500 грн.
Клієнт Показати IP 9 Жовтня 2016 17:04
Друга ріка - молодці. Спорткомплекс супер, тільки що поплавали. Ведучий - недолуге наслідування В.Зеленського на азіровській мові. Пройти через глядачів неможливо, запах перегару збиває з ніг.
ВОВК Показати IP 9 Жовтня 2016 18:12
б*дло 2 роки назад скакало на майдані уже стенд не вміщає загиблих мужиків а п яне стадо баранів далі скаче. чм*шніки і п*скуди
маша Показати IP 10 Жовтня 2016 16:54
мені сподобався лише виступ другої ріки більше нічого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus