USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прем’єра нового кліпу Тіни Кароль пройде в інтернеті

12 Січня 2010 17:26
Cпівачка Тіна Кароль завершила роботу над новим відео на пісню «Шиншила». Прем\'єра пісні та кліпу пройде одночасно на телебаченні, радіо та в інтернеті.Зйомки співачка розпочала відразу після Нового року. Режиссер - Сергій Солодкий, вже відомий за роботами з Тіною на пісні «Не бойся» і «Radio Baby»

Зйомки проходили в Києві і зайняли всього десять годин. Цікаво, що знімали нове відео вночі.

Сергій Солодкий каже, що спочатку було прийнято рішення відмовитися від теми хутра, \"Але все-таки назва пісні передбачає присутність у кадрі шиншил. Як виявилося, ці звірятка удень сплять, і проявляє активність тільки вночі. Так як шиншили практично весь кліп присутні в кадрі, робота над відео почалася пізно увечері і тривала до ранку».

Тіна Кароль постає в новому відео в брючному костюмі: у болеро від Victor & Rolf і брюках від Daniella Callcatera. Образ співачки доповнюють діамантові сережки і браслет із вкрапленням флуоресцентних каменів. Варто відзначити, що сам кліп витриманий в чорно-білих тонах і в стилі мінімалізму, на відміну від попередньої роботи співачки було прийнято рішення відмовитися від будь-яких масштабних декорацій. «Ідея кліпу проста: є тільки Тіна та її пісня. Всі відео побудовано на співачці, її акторській грі і шармі. Ніщо не має відволікати увагу глядачів», - пояснює ідею відео режисер.

Правда, Кароль не зраджує собі і протягом усього кліпу танцює з балетом. Родзинкою відео також стали гігантські букви - текст пісні цікаво обіграний в стилі караоке, слова нового хіта співачки постійно миготять на екрані, з\'являючись в одному ритмі з танцем. До речі, героїнь нового відео співачки - шиншил - довелося придбати і тепер вони живуть у будинку Кароль. «Одна з них має дуже рідкісний окрасу - вона чорна. І, до речі, найбільш жвава. Після зйомок ми забрали звіряток додому, так що тепер в нашій сім\'ї поповнення», -  каже Тіна. Презентація кліпу та пісні відбудеться в один день: телепрем\'єра нового кліпу запланована на каналі М1, а «Русское Радио» за традицією презентує саму пісню. Також відбудеться інтернет-прем\'єра на національному інтернет-порталі \"УКРНЕТ\", де спеціально з цієї нагоди буде відкритий Офіційний відеоканал співачки (http://play.ukr.net/TinaKarol) До речі, «Шиншила» стала третім синглом нового альбому Тіни Кароль. Нагадаємо також, що останній альбом співачки «Полюс тяжіння» отримав статус «платинового». Вихід нової платівки Тіни Кароль запланований на цю осінь.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus