USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Що незвичного відбуватиметься завтра на сцені театру в Луцьку

20 Січня 2015 13:00
Вже завтра в Луцьк приїде незвичний симфонічний оркестр, який ще називають рок-групою. «Résonance» виконає хіти популярних рок-гуртів Radiohead, Linkin Park, Metallica, Aerosmith, Rammstein, Muse, Nirvana, Coldplay та інших.

Інформаційному агентству Волинські Новини вдалося поспілкуватися із керівником «Résonance» Денисом Федоренко та розпитати в нього, що ж такого незвичного відбуватиметься на сцені Волинського драматичного театру імені Тараса Шевченка в середу ввечері, 21 січня.

Музиканти – а саме так просять називати себе учасники камерної частини симфонічного оркестру, яким є «Résonance», – привезли в Луцьк нову програму. Вони приїхали в межах свого red tour. Перед цим, зізнався Денис Федоренко, мав місце yellow tour, який був дещо слабшим за змістовим наповненням. А ще є green tour, його гурт представить у Львові вже 24-го січня. Чоловік жартує, що ідея вибору саме таких трьох кольорів для означення своїх програм, у них виникла саме через любов чи то до прапора Гвінеї, чи то до самої екзотичної країни.

Музика «Résonance», заі слів керівника колективу, це - свого роду протест. Протест звучання. І, першою чергою, протест в жанрі самого «року». Музиканти грають те, що їм хочеться грати саме в цей час. Вони підбирають такі композиції, щоб були задіяні усі учасники колективу – бо ж він у них сталий. Це з ним вони лише протягом минулого року дали 136 концертів, проїхали 67 500 кілометрів. Майже половину днів у році – 177 – провели на колесах, мандруючи маршрутом туру, причому 47 ночей спали в автобусі.

Нещодавно, 14 січня, «Résonance» презентував свій перший концертний кліп «The Unforgiven».



Вже через тиждень у музикантів виходить вініловий диск – його передпрем’єрна презентація відбудеться у Львові 24 січня, а прем’єра - в Дніпропетровську 27 січня. Лучани ж зможуть придбати пластинку щойно після презентації на сайті гурту.

Вінілова пластинка – це епатажно та круто, бо ж відсилає нас до ретро, та все ж у час цифрових технологій такий вибір видається щонайменше дивним. Мало хто вдома має електрофон – пристрій для відтворення звуку з вінілових грамплатівок. На запитання, чому ж саме вініл, Денис відповів: «Вініл – це хоча б естетика. Я цілком проти прослуховування таких носіїв, як CD. А взагалі справжня музика – жива музика, музика на концертах».

Нагадаємо, вже завтра «Résonance» покаже, на що здатна творчість та класичні музичні інструменти – 19.00, Волинський драматичний театр імені Тараса Шевченка.





















Фото - з сайту групи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Руслан Бобер Показати IP 20 Січня 2015 13:35
Піду обов'язково!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus