USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Рок–гурт «Біла Вежа» виступить у Луцьку. Живий звук

10 Березня 2016 07:00
Український музичний рок–гурт «Біла Вежа», учасники шостого сезону національного співочого шоу «Х-Фактор», завітають до Луцька. Хлопці оголосили про початок туру під назвою «Бути вільним».

Про це повідомляють організатори концерту.

Дійство заплановане на суботу, 26 березня, і відбудеться у «Лучеськ–пабі», що на вулиці Крилова 1.

Початок о 20:00.

Ціна квитків попереднього продажу 60 гривень, в день концерту – 80.

Резерв столиків – за телефоном: (066) 034–56–31

Довідково.

«Біла Вежа» - це феномен в українському музичному світі. Хлопці успішно доводять, що можна уникнути стандартів та ярликів сучасного шоубізу та створити свій унікальний музичний образ і стиль.

З серпня 2015 року гурт «Біла Вежа» – учасник шостого сезону національного співочого шоу «Х-Фактор» на СТБ. Подолавши попередні етапи, хлопці увійшли у ТОП–5 найкращих виконавців 6 сезону «Х-Фактор».

Гурт по праву вважається одним з найромантичніших рок–гуртів України. Творчість «Білої Вежі» – щира та чуттєва, а завдяки рок–музиці – ще й потужна та енергійна. Лірика пісень гурту глибока та змістовна.

Наразі хлопці записали 2 альбоми та випустили 5 синглів:

·LP «Те, чого вже немає» (2008)

·EP «В полоні Білої Вежі» (2009)

·LP «Біла Вежа» (2013)

·EP «Поле троянд» (2014)

·EP «Ми не забули» (2015)

·EP «Виростеш ти, сину» (2015)

·EP “Як тебе знайти” (2015)

У репертуарі гурту є пісні, які надзвичайно близькі музикантам та які дійсно любить публіка. На деякі з них були відзняті відео-кліпи: «Те, що бачиш ти» (2013), «Ми не забули» (2014), «Виростеш ти, сину» (2015), «Як тебе знайти» (2015). Сингл «Як тебе знайти» можна почути на багатьох FM радіо-станціях України (Радіо ЄС, Радіо 24, Радіо Рокс тощо), а кліп на цю пісню можна вже побачити на телевізійних каналах М1, М2 та A-One. Кліпи гурту збирають 10-ки тисяч переглядів на Youtube, а загальна кількість переглядів відео з виступами гурту на Youtube вже перевищила 600 000.

Гурт багато виступає з сольними концертами та вже грав на великих українських фестивалях: «Крок», «Червона Рута», «Славське Рок» тощо. Крім того, музиканти активно долучаються до благодійності і виступають з цією місією на концертах та фестивалях, беруть участь у соціальних проектах, таких як Арт-пікнік Слави Фролової. «Біла Вежа» багато та успішно гастролює по всій Україні.

Восени 2014 року гурт «Біла Вежа» презентував публіці велику акустичну програму. Успіх програми підтвердив правильність роботи та надихнув на значний експеримент. Вже за 4 місяці музиканти представили нову акустичну програму «Симфонія миру» у супроводі національного симфонічного оркестру. У оркестровому аранжуванні музика «Білої Вежі» не втратила потужності та чуттєвості. Вона якнайкраще відповідає серйозному змісту лірики артистів. Адже композиції гурту присвячені миру, коханню, відданості, любові до Батьківщини. Концерт відбувся з аншлагом у столичному музичному клубі Caribbean Club.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus