USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сестри Тельнюк виступлять у Луцьку в супроводі симфонічного оркестру

25 Березня 2016 16:54
«ТЕЛЬНЮК: #нашшевченко» - це черговий музичний проект «Сестер Тельнюк», який представлять у Луцьку в супроводі оркестру Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької (диригент – заслужений артист України Богдан Мочурад ), - повідомляють організатори заходу.

13 пісень у виконанні Галі та Лесі Тельнюк – це сучасна музична інтерпретація поезій Тараса Шевченка. Одна з них «Садок вишневий…», покладена на музику всесвітньовідомим композитором Валентином Сильвестровим, який торік присвятив цю композицію Сестрам Тельнюк.

«Кожна нація повертається до свого класика й переосмислює його, роблячи сучасним, проектуючи його спадщину на сучасну арт-площину, відкриваючи нові образи та змісти. «ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко» – не данина моді. Ми не намагаємося вскочити у тренд. Ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка», – кажуть Галя та Леся Тельнюк.

Концерт відбудеться у суботу, 2 квітня, о 17:00 у Палаці культури міста Луцька (вулиця Богдана Хмельницького, 1).

Організатори: Мистецьке об'єднання «стендаЛь» та Волинська обласна друкарня.

Квитки можна придбати у касі Палацу культури. Вартість – 60-100 гривень.

Детальніша інформація за телефоном: 095 031 32 80 або на сторінках в соцмережах: ФБ та ВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus