USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні - відкриття Євробачення. Україну представляє Марія Яремчук

4 Травня 2014 12:37
Сьогодні у столиці Данії Копенгагені відбудеться відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2014. За перше місце учасники змагатимуться на сцені B&W Hallerne, яка цьогоріч обіцяє вражати неймовірними ефектами, - пише ТСН.

Сцена буде 35 метрів завширшки і 20 метрів у висоту у формі корабля, який реагуватиме на будь-які рухи музикантів і танцівників. У пісенному конкурсі візьмуть участь 37 країн-учасниць, йдеться у повідомленні на сайті конкурсу.

Девіз цьогорічного "Євробачення" - "Приєднуйся до нас" (JoinUs). Півфінали конкурсу пройдуть 6 і 8 травня, фінал - 10 травня.

Зазначимо, Україну на конкурсі представлятиме співачка Марія Яремчук з піснею "Tick-Tock". Наша учасниця виступатиме у першому півфіналі, який відбудеться 6 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ЕС Показати IP 4 Травня 2014 12:40
Люблю Євробачення. Думаю, що за Росію ніхто голосувати не буде - міжнародна солідарність, то штука серйозна
автору Показати IP 4 Травня 2014 12:55
коментар було видалено
Анонім Показати IP 4 Травня 2014 16:18
А на євробаченні співати не потрібно? Тих хто має голос в Україні вже не залишилося? Навіщо ж батька позорити?
автору2 Показати IP 4 Травня 2014 17:18
А чому Ви, шановні, видаляєте коментарі? Жодного мата чи образи він не містив, лише зауваження щодо Вашої роботи! Вмійте сприймати критику, а не робите що захочете! Після таких Ваших дій навіть не хочеться більше читати Ваших новин! Де тут об'єктивність? Гідний журналіст подякував би за виправлення і вибачився. Моєму розчаруванню немає меж, прикро за Вас, а ще хтось хоче кращого життя... починати потрібно з себе!!!
Іларія Показати IP 4 Травня 2014 18:45
ооуу! Отличный выбор участницы для представления Украины! Мария лучшая)
віра Показати IP 4 Травня 2014 19:31
Помилка у виборі учасниці 100%.дешева дівчина і явно батька недостойна, одне слово машенька. Можна було відправити Джамалу, та і зрешту багато інших чудових голосів, та ж Іларія!
Читач Показати IP 4 Травня 2014 20:23
Я в шоці!!! Від пісні та від голосу. Як би у мене булиб такі "спонсори" я напевно теж "співала". Дуже прикро у нас багато талановитих виконавців але не всі мають такі гроші. Поїхала гарненька лялька.
Ірина Показати IP 4 Травня 2014 22:20
як би це прикро не звучало, але на такому масштабному конкурсі, як Євробачення потрібно мати що показати і дати послухати. Я вважвю, що Марія це як раз золота середина у цьому розумінні.
Ольга Короваєва Показати IP 5 Травня 2014 12:40
не розумію закидів типу "нема голосу, спонсори..." ітд. Ніхто не спонсорував би дівчину без голосу і таланту. Тим більш на Новій Хвилі Марія отримала певну суму грошової винагороди, котрої їй вистачило б на життя без спонсорів. Марія прекрасна співачка з чудовим голосом, і пісня ідеально підходить для конкурсів типу Євробачення. Я вважаю, що у нас прекрасний кандидат, як і у минулому році.
Анонім до Ольга Короваєва Показати IP 5 Травня 2014 21:05
Та сума, яку вона отримала на Новій Хвилі їй можливо вистачило щоб відзняти хочаб ОДИН відеокліп. Про, що Ви говорите пані Ольга на життя. Це смішно. Щоб надалі рости як виконавиця потрібні немалі суми грошей. А минулий кандидат ВАРТИЙ ПЕРЕМОГИ я згодна.
Ольга Короваєва до Анонім Показати IP 6 Травня 2014 15:29
вона отримала тоді 20 тисяч євро, здається. Це не маленька сумма. Тим більш ясно, що нею займається якась продюсерська агенція. Але я не про те - я маю на увазі, шо людину, яка не має таланту і голосу високого рівня, ніхто небуде спонсорувати. У Марії прекрасний голос, вона закінчила один із найкращих вищих навчальних закладів музичного спрямування по вокалу - в Україні по сучасному вокалу дійсно тільки 2 серйозних виші. Тому закиди про поганий голос і відсутність таланту я вважаю абсурдними

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus