USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стеля волинського театру 40 років не бачила ремонту

16 Січня 2014 14:17
Приміщення Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка потребує ремонту, а транспорт, на якому актори їздять на гастролі, треба замінити.
Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань духовності, релігій, освіти й науки, культури, засобів масової інформації обласної ради сьогодні, 16 січня.
«Нам потрібно відремонтувати стелю в глядацькому залі, який не ремонтувався 40 років. Уже 27 років нашому автобусу. Він часто ламається. А ми взимку робитимемо виїзди по області, майже в усі районні центри: Ковель, Рожище, Горохів, Ківерці, де є зали, які опалюються», - розповів директор театру Анатолій Глива.

Він зауважив, що колектив у чудовій формі, йому під силу складні завдання. Це засвідчила і нещодавня прем’єра п’єси «Назар Стодоля». На виставу приїздили глядачі навіть із Києва.
Нагадаємо, прем’єрою вистави «Назар Стодоля» на Волині розпочався рік Тараса Шевченка. Спонсором постановки став благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анастасія Показати IP 16 Січня 2014 22:21
Ну нарешті про це заговорили. Цікаво,чи щось приймуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus