USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Танцювальний колектив «Волинянка» зірвав овації у Польщі

1 Вересня 2017 23:39
Танцювальний колектив “Волинянка” взяв участь у Міжнародному фольклорному святі "40 Miodobranie Kurpiowskie", повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

На запрошення Регіонального Центру Культури Курпіопської в Мижинці (Республіка Польща) народний аматорський ансамбль танцю "Волинянка" (керівник заслужений працівник культури України Олег Козачук) та народний аматорський оркестр народних інструментів "Волинянка" (керівник Віталій Охманюк) взяли участь у Міжнародному фольклорному святі "40 Miodobranie Kurpiowskie".

Під час урочистої святкової меси, яка відбулася в рамках заходу, оркестр "Волинянка" виконав відому "Мелодію" Мирослава Скорика, що викликало бурхливі овації кількатисячної публіки.

На великій фестивальній сцені ансамбль танцю "Волинянка" у супроводі оркестру презентували глядачам велику концертну програму, де кожен номер сприймали бурхливими оплесками та викликали “на біс”.

Наші регіональні танці, зокрема, «Волинська кадриль», «Волинська полька», «Буянський скакунець» та багато інших, дуже зацікавили публіку.

Зарубіжні гості фольклорного свята з цікавістю розглядали національні костюми наших танцюристів та залюбки фотографувались з ними.

Учасники "Волинянки" вкотре продемонстрували українську та, зокрема, волинську культуру на найвищому рівні. Нам є ким пишатись!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus