USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Творчих дітей нагородили під час мистецької акції «Овація»

30 Травня 2014 20:55
Лауреати міжнародних фестивалів, конкурсів, всеукраїнських культурно-мистецьких акцій, творчі, обдаровані юні таланти отримали відзнаки та премії під час мистецької акції «Овації».

Нагородили дітей луцький міський голова Микола Романюк, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич та начальник Управління культури ЛМР Тетяна Гнатів.

Нагородження супроводжувалися цікавими концертними номерами, де діти демонстрували свої таланти.

«Якщо хочеш виховати гарно дитину, зроби її щасливою. І мені здається, що сьогодні на сцену піднімаються дійсно щасливі діти. Щасливі від того, що можуть займатися творчістю, щасливі від того, що можуть розвивати ці здібності, які їм дала природа. Щасливі від того, що перебувають у світі високого і красивого, що робить їхнє життя гармонійним. Але знаходячись сьогодні в цій залі, я розумію, що такими їх роблять педагоги, які докладають колосальну працю, щоб ми насолоджувалися цією музикою, цією творчістю, щасливими їх роблять батьки, щасливими їх роблять інші люди, які створюють такі умови для того, щоб вони могли реалізуватися. Тому я від імені нашого фонду і засновника Ігоря Петровича Палиці хочу подякувати всім, хто робить цей світ гармонійним і прекрасним. Спасибі вам усім за цю працю», - привітала присутніх Ірина Констанкевич.

За досягнення у культурно-мистецькій сфері, перемогу у конкурсах, фестивалях сертифікати благодійного фонду на отримання щомісячних стипендій дотримали десять учнів музичних та художніх шкіл: Анна Горошко, Василь Рубаха, Валерія Максименкова, Катерина Ласточкіна, Олександр Кондратюк, Катерина Жанько, Анна Капауз, Владислав Стецюк, Олександра Локтік, Оксана Левкович.

«Ми намагаємося дати їм гарну освіту та виховання, а вони, своєю чергою, стараються виправдати наші надії і сподівання. І це їм вдається. Герої нашого свята – найталановитіші діти міста Луцька: музиканти, композитори, співаки, художники, лауреати всеукраїнських і регіональних найпрестижніших конкурсів та фестивалів. Вони – переможці рейтингової акції «Овації». Я хочу подякувати Миколі Ярославовичу Романюку і нашому куратору Святославу Євгеновичу Кравчуку за те, що пріоритетом нашої місцевої політики є підтримка мистецької освіти. Хочу подякувати благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за розуміння і фінансову підтримку, адже інвестиція в дітей – це інвестиція в майбутнє нашого міста, нашого краю, нашої України», – подякувала начальник Управління освіти ЛМР Тетяна Гнатів.

П’ять колективів міста Луцька: ансамбль сопілкарів Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, камерний оркестр Луцької музичної школи №2, хор «Дзвіночок» Луцької музичної школи №3, ансамбль народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи №3, зразковий аматорський ансамбль танцю «Волиняночка» Палацу культури міста Луцька, отримали премію благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus