USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку хвацько станцювали з шаблями та серпами. ФОТО

8 Листопада 2015 10:10
Показові виступи учнів школи бойового гопака відбулися у п’ятницю, 6-го листопада у Луцькому палаці культури. Вихованці шкіл бойового гопака показали свої бойові вміння та лягали на скло. Про це повідомляє ВолиньPost.

На початку заходу виступив голова центральної школи бойового гопака Володимир Пилат, якій розповів глядачам про давнє мистецтво українського бою.

«Найголовніше завдання бойового гопака – це виховання особистості. Україна буде тоді вільна, коли молодь почне вивчати бойову культуру», - сказав він.

Опісля цього, вихованці школи бойового гопака продемонстрували свої вміння. Вони не тільки показали, як бились давні козаки, але й хвацько «станцювали» з шаблями та серпами.

Окрім того, щоб продемонструвати, що гопак загартовує тіло та душу учні лягали та побите скло та навіть цвяхи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петр. Показати IP 8 Листопада 2015 10:42
Боевой гопак это всего лишь одна из составляющих для воспитания личности украинца. На боевой культуре можно и в тюрьму уехать.
Орест Показати IP 8 Листопада 2015 18:30
а Середюк - комсомолець і це факт .
Петр. до Орест Показати IP 9 Листопада 2015 14:32
Він молодець! В Рокынах он занимается боевым гопаком!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus