USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку цілу ніч безплатно показуватимуть пригодницьке кіно

15 Жовтня 2015 14:01
LutskNightCinema пропонує кіноманам не просто перегляд фільму, а цілу ніч цікавого пригодницького кіно! Спеціально задля цього організатори провели голосування, в результаті якого потенційні глядачі обрали «Піратів Карибського моря».

Серія із чотирьох фільмів випередила із невеликим відривом трилогію «Володар перснів».

Тому у ніч із 17 на 18 жовтня, як повідомляють організатори нічного кіноперегляду, всі охочу зможуть із задоволенням спостерігати за пригодами Джека Горобця, якого чудово зіграв всесвітньовідомий Джонні Депп.

«Не забувайте, що через погодні умови ми обрали за місце проведення комплекс здоров’я та краси «Diamond», тому кількість місць обмежена. Обов'язкова реєстрація за формою. Будемо раді бачити вас там наступної суботи.

Із собою беремо хороший настрій, компанію друзів, термоси із кавою чи чаєм, ковдри та налаштування на ніч захоплюючого кіно!», - йдеться у повідомленні.

Також слід нагадати, що організатори виступають за здоровий спосіб життя та пропагують виховання високоморального суспільства. Тому заборонено приносити і розпивати алкогольні напої. Просять не заважати іншим глядачам на кіноперегляді, поважати організаторів та бережно ставитися до речей і приміщення, де проходитиме кінопоказ, не смітити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
теленяня Показати IP 7 Жовтня 2015 11:47
У таку холодригу лише кіно вночі дивитись, а наступного дня у лікарню...От придумали, літа мало було?
Влад до теленяня Показати IP 8 Жовтня 2015 18:50
Кіноперегляд в приміщенні, як би і там тепло!
а як працюють Показати IP 7 Жовтня 2015 23:03
ті хто цілу ніч зомбуется то кінами то примусовим читанням саме вночі книжок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus