USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відбудеться презентація книг творчого подружжя

21 Жовтня 2016 08:32
Володимир Лис та Надія Гуменюк презентують нові книги. Презентація книг «Діва Млинища» і «Танець білої тополі» відбудеться у п’ятницю, 21 жовтня у книгарні «Є», повідомили організатори.

У творчого подружжя Володимира Лиса та Надії Гуменюк одночасно з’явилися два нових романи у видавництві «Клуб сімейного дозвілля». Волинські письменники паралельно працювали над текстами і вирішили разом їх презентувати. Що схожого, а що відмінного у письмі митців, як вони опрацьовують матеріали і діляться музою – дізнаєтеся на презентації. Літературна пара розкаже, хто із них традиційно пише романи ручкою, а хто друкує на клавіатурі та познайомлять із героями своїх нових книжок.

Книга Володимира Лиса «Діва Млинища» – про таємничу діву, що іноді являлася жителям поліського села Загоряни, що мешкали на кутку понад річкою Мережкою. Своєю незримою присутністю вона берегла їх від найстрашнішого – зради своєї совісті. Бо великі війни, революції, круті повороти історії часто ставили їх перед вибором, від якого залежало – жити чи померти. А ще тут є кохання – жертовне і руйнівне, вірне і підступне, щире і надумане, красиве, як квітка, і темне, як осіння ніч. Дивно переплетуться долі, розлетяться світами, аби на початку ХХІ століття зійтися у рідному селі – і знову летіти вільними птахами.

«Танець білої тополі» Надії Гуменюк – це історія про Ніку Величко, яка єдину в житті ласку отримала від нянечки у дитячому будинку. Доля приводить дівчину до високої білої тополі на горі біля рідного села. Колись давно посадив цю тополю для своєї коханої панни Вишеньки сільський каліка Левко, що став майстерним костоправом та пережив окупацію, боротьбу в УПА та двадцятирічне заслання… Їхні випробування закінчаться тут, біля білої тополі. Чиї заблукалі у темряві долі поєднає та, що залишила у таємному сховку свій щоденник?..

Початок заходу – о 17:00. Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus