USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучан запрошують на презентацію «коронованого» роману

29 Вересня 2015 08:00
Волинська письменниця Надія Гуменюк презентуватиме свій новий роман «Вересові меди», з яким стала переможцем міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у Луцьку. Про це повідомляє Волинська газета.

Нагадаємо, у номінації «Романи» журі міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова-2015» присудило перше місце відомій письменниці лучанці Надії Гуменюк.

30 вересня у книгарні «Є», що у Луцьку, відбудеться зустріч читачів із письменницею Надією Гуменюк. Її учасники стануть свідками презентації нової книги волинської авторки.

Як зазначають організатори заходу, «дія твору відбувається на Волині, тому лучанам буде особливо цікаво познайомитися з головними героями і порозмовляти з автором».

У сюжетній лінії роману сплелося все: життєві драми і сімейні таємниці, втрати і сльози, міцна дружба і глибока пристрасть, труднощі і медовий смак щастя. Бурхливе і важке XX століття, любов на фоні Першої світової, нестримне бажання дівчинки-знайди Богдани стати актрисою... Книга затягує у вихор подій і не відпускає навіть після прочитання.

Всіх охочих організатори презентації запрошують до книгарні «Є» (Луцьк, вулиця Лесі Українки, 30). Захід розпочнеться 30 вересня о 18:00 годині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКІ ЛІТЕРАТОРИ – ПРО «ТЕПЛИЙ ЛЬВІВ» НА ФОРУМІ ВИДАВЦІВ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus