USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрилася виставка дитячих робіт «Далекозір»

18 Травня 2017 22:08
З нагоди Дня Європи в Украіні в центральній бібліотеці для дітей відкрилась виставка дитячих робіт учасників студії «Мальованка».

На виставці були представлені більше 30 малюнків дітей віком від 8 до 13 років, які на маленьких білих листках зуміли передати красу, яскравість природи, історичних місць європейських країн. Більшість з них ще не бувала ні в Парижі, ні в Лондоні, мало що відомо їм про італійські гори, але через знайомство з книгами, мистецькими альбомами, діти змогли творчо змалювати свої дитячі мрії та побувати в таких місцях.

Директор бібліотеки Ніна Бочарова ознайомила дітей з історією святкування Дня Європи, вони дізнались скільки і які країни входять Європейського союзу, прослухали його гімн, переглянули найкрасивіші місця. Завдяки вікторині діти змогли дізнатись про найбільший музей Франції, хто написав казку « Снігова королева», про найтиповішу страву італійської кухні, про найвідоміший годинник Лондона, про традиційний український напій з фруктів і ягід тощо.

Допомагала їм у цьому бібліотечна виставка «Квиток до Європи», яка інтелектуально доповнювала творчу виставку.

Приємною несподіванкою стало для дітей запускання синьо-жовтих кульок з прапором Євросоюзу та малюнку з назвою сьогоднішньої виставки «Далекозір», який діти провели поглядом і надією, що він обов’язково має долетіти до Франції, і люди і там дізнаються, про малюнки дітей з України і мрію жити в мирі.

На відкриття виставки завітали батьки дітей, які висловили вдячність керівнику студії « Мальованка» Богдану Осіюку і бібліотечним працівникам за яскраве і цікаве свято.

Виставка буде діяти протягом травня і червня місяця. незабаром її відвідають діти з пришкільних таборів і всі бажаючі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus