USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вшанують Героїв

22 Травня 2014 11:19
З метою вшанування пам’яті героїв національно-визвольного руху, 23 травня о 10.00 відбудеться покладання квітів до меморіальної дошки розстріляним воякам УПА на вулиці Лесі Українки, 2 та до місця поховання Василя Мойсея на меморіальному комплексі «Вічна Слава», повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

Цим же документом доручено відділу зв’язків з громадськістю сприяти молодіжним громадським організаціям у проведенні заходів з нагоди Свята Героїв та проведення Маршу вишиванок від Театрального майдану по вулиці Лесі Українки до Замкової площі з 18.00 до 19.00 цього ж дня.

З 18.00 до 19.00 призупинять рух транспорту під час проходження Маршу Вишиванок від Театрального майдану до Замкової площі.

Довідково:

День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, передовсім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та діячів ОУН.

У сучасному вигляді відзначається 23 травня, але святкові та вшанувальні заходи проходять весь тиждень, на який припадає свято. Для зручності та якомога більшої участі, масові заходи, почасти, відбуваються в п'ятницю, суботу та неділю, що настає після свята.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дістало Показати IP 22 Травня 2014 14:05
Як святкувати День Перемоги - у вас терористи на кожному кроці і ви все зробили для того, щоб свято споганити. Як упа і оун - святкуймо на всю катушку. То хто ви після цього?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus