USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рованцях живе Ірина Білик

30 Квітня 2017 19:00
У селі Рованці, що примостилося близенько до Луцька, живе тезка відомої української виконавиці, яка також співає - Ірина Білик.

Дівчині – 16, і навчається вона в 11-му класі місцевої школи, але не дуже слідкує за творчістю Ірини Білик-старшої. Зізнається, що їй більше подобається голос Тіни Кароль.

Про це йдеться у матеріалі щотижневої обласної газети Волинські Новини №16 (64) від 27 квітня.

Ірина зовсім нещодавно почала брати уроки професійного вокалу, хоча зростає у співочій сім’ї. Її батьки Оксана та Петро, у яких загалом шестеро дітей, зізналися, що якось і не думали про збіг імен та прізвищ, коли 2000-го народилася їхня Іринка.

Два роки тому дівчина закінчила Луцьку музичну школу №2 з класу фортепіано. Вона й досі грає на цьому інструменті, навчаючи діток співу.

«Мені Бог дав цей талант. Його ним і славлю», – досить по-дорослому стверджує юна волинянка.

Щонеділі після зібрань вона з колегами їздить у хоспіс, співає для пацієнтів, аби підбадьорити їх.

Дівчина не приховує, що, якби її запросили, заспівала б і на великих сценах міста й області, бо дуже любить виконувати пісні. Цього року вона посіла друге місце на фестивалі «Срібні дзвіночки» в Луцьку. Запам’яталася дівчина зацікавленим глядачам і як учасниця звітного концерту навчальних закладів Луцького району в будинку культури села Лище.

Майбутня випускниця бере участь у всіх шкільних концертах. Хоча й каже, що не прагне бути відомою співачкою. Що ж, напевно, двом Іринам Білик на естраді буде таки затісно... Молодша ж раніше мріяла бути диригентом, а нині зізнається, що для життя обрала б професію перукаря.

Світлана Зозуля,

фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ужас Показати IP 30 Квітня 2017 20:09
Новость вєка
хаха Показати IP 30 Квітня 2017 21:47
"Тезка " нічого так слівце
Небайдужий Волинянин Показати IP 1 Травня 2017 22:09
Молодець Іра, так тримати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus