USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Володимирі-Волинському відродять конкурс краси

11 Листопада 2016 12:35
Вже три роки поспіль у Володимирі-Волинському не організовують конкурс краси «Княжна Володимира». І причина у тому, що 2014 році конкурс таки планувався, навіть учасниць відібрали, але рішенням міської влади категорично заборонили «Княжну Володимира», - пише «ВолодимирМедіа».

«І ось, нарешті, дочекалися! Усі красунечки Володимира від 15 до 25 років, які мріють спробувати свої сили у цьому конкурсі краси, мають всі шанси для цього! До 1 січня будуть прийматися заявки на участь в конкурсі, після чого відбудеться підготовка до самого конкурсу, який раніше традиційно відбувався 8 березня», - йдеться у повідомленні сайту.

Рішення про відродження конкурсу краси у Володимирі-Волинському прийняли 10 листопада під час засідання ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради. Ініціювала проведення конкурсу Наталія Ярошук – головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту.

Крім того, на порядок денний винесли питання про організацію благодійного концерту щодо підтримки дітей з особливими потребами, який відбудеться 12 листопада о 18.00 в культурно-мистецькому центрі. Організатори запрошують усіх охочих відпочити та отримати масу задоволення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus