USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У доньки Д’Артаньяна роман зі стилягою. ФОТО

25 Листопада 2009 19:01
Донька Михайла Боярського Ліза закрутила роман з одруженим чоловіком - актором Максимом Матвєєвим, повідомляє ТаблоID.
Нещодавно на одній з вечірок Ліза Боярська представила акторській тусовці своє нове кохання - 27-річного Максима Матвєєва, зірку фільмів «Стиляги» та «Тариф новорічний». Щоправда, виявляється, Матвєєв – одружений з театральною акторою Яною Сексте, яка працює в «Табакерці».
 

Подейкують, що роман Лізи та Максима розпочався ще у серпні цього року. Тоді парочка разом працювала у Києві над фільмом «Не скажу». Молоді актори так захопилися одне одним, що вже на початку жовтня Матвєєв зібрав речі та перебрався на квартиру до Боярської.
Своїм друзям актор заявив, що вони з Яною розійшлися. За словами знайомих подружжя, дружина Матвєєва дуже важко сприйняла новину про зраду коханого. Подейкують, що зараз Яна на межі нервового зриву. Та друзі пари впевнені, що для Максима Боярська - лише тимчасове захоплення, і він скоро повернеться до дружини.

Наразі Боярська та Матвєєв не приховують свої стосунки. Однак відмовляються говорити на цю тему. Подейкують також, що зірковому батьку Лізи, Михайлу Боярському новий коханий доньки подобається. Нагадаємо, як раніше писав ТаблоID, відомий актор протестував ледь не проти всіх попередніх романів Лізи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юка Показати IP 25 Листопада 2009 22:32
а ТаблоID хлібом не корми, тільки дай покопирсатися у чужій білизні. яке нам до того діло хто з ким як і коли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus