USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Ківерцях пройде концерт DJUICE-туру

3 Березня 2011 15:53
У містечку Ківерці 5 березня в рамках Всеукраїнського соціального конкурсу «DJUICE ГРАНТИ» відбудеться концерт музичного проекту «Центр модерної української культури «Форпост», мета якого – популяризація живої української музики в межах Волинської області.

Про це 3 березня повідомили організатори туру.

Учасниками заходу стануть гурти «Штраф Авансом» (м. Нововолинськ), «Інші» (м. Володимир-Волинський), «Saturday Night» (м. Львів), «Елегія» (м. Нововолинськ), «Ріплей» (м. Луцьк), «Фіолет» (м. Луцьк), "Збіг Обставин" (Луцьк), "План Барбаросса" (Луцьк).

Концерт розпочнеться о 18:00 у Центрі дитячої та юнацької творчості у місті Ківерці.

Загалом в рамках проекту заплановане проведення шести концертів в шести районних центрах Волині. DJUICE-тур стартував 19 лютого у Нововолинську, другий концерт вже відбувся у Володимир-Волинському 27 лютого. Наступним пунктом туру стане місто Ківерці 5 березня. Після цього музиканти завітають у Ковель (12 березня), Іваничі (19 березня) та Луцьк (26 березня – заключний концерт).

По завершенні реалізації проекту, на базі сайту «Молодіжний Портал Волині» заплановано створення окремої сторінки, де кожен молодий виконавець чи просто поціновувач української музики зможе ознайомитися з переліком наявних в регіоні репетиційних баз, магазинів музичних інструментів та закладів, де можливе проведення виступів, - обіцяють організатори

Також на сайті буде розміщена інформація про молоді гурти, які діють на Волині з посиланнями на їхні сторінки в мережі Інтернет.

Завдяки перемозі організаторів у конкурсі «DJUICE ГРАНТИ», у Волинській області чи не вперше втілюватиметься в життя проект покликаний звернути увагу на музичну молодь районних центрів, її дозвілля та творчий розвиток.

«Реалізація проекту «Центр модерної української культури «Форпост» засвідчує, що DJUICE підтримує молодих талановитих музикантів . Проект стане важливим поштовхом для розвитку не лише музичної сфери регіону, але й активізації усієї молоді Волинського краю», - йдеться у повідомленні організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus