USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пройшов «День Сильної України». ФОТО

18 Жовтня 2010 16:36
В розважальному комплексі «Адреналін-сіті» під патронатом Луцької міської організації політичної партії «Сильна Україна» 17 жовтня відбулося сімейне свято – «День Сильної України».

За словами організаторів, основним завданням заходу була пропаганда здорового способу життя, виховання українського духу серед молоді і благодійний збір коштів на допомогу хворим дітям та інвалідам.

Всі бажаючі мали змогу позмагатись у вправності в козацьких забавах, відчути колорит свята, насолоджуючись співом народного аматорського гурту української пісні «Червона калина», спостерігати за екстрім-шоу, виступом луцької команди КВН «Б/з ПДВ», чемпіонатом з дартсу, футболу і тенісу, показовими виступами бійців ВДВ, а також взяти участь в караоке.
Переможці отримали медалі, цінні подарунки та квитки на Лігу КВН «Волинь», та футбольний матч «Волинь» (Луцьк) – «Динамо» (Київ).

Для дітей дошкільного віку були організовані різноманітні конкурси, розваги з клоунами. Переможці отримали смачні подарунки від мережі супермаркетів «Наш Край», м’які іграшки та дитячу косметику.
Протягом фестивалю волонтери збирали благодійні кошти. Всього назбирали 11400 гривень, які рівними частинами розподілили між Волинським фондом активної реабілітації неповносправних, ученицею 10 класу луцької НВК №21 Оленою Федонюк та ученицею 9 класу луцької гімназії №4 Вікторією Парфенюк на лікування.

Голова Луцької міської організації політичної партії «Сильна Україна» Андрій Розумовський запевнив, що ця політична сила буде й надалі сприяти проведенню подібних заходів.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 18 Жовтня 2010 17:45
А зал пустой. Для кого праздник?
Вася Показати IP 18 Жовтня 2010 19:25
Прозвітувати Тігіпку про витрачені гроші.
Депутат Показати IP 18 Жовтня 2010 21:38
Сам п"ю, сам гуляю, сам собі я наливаю....
ВВВ Показати IP 18 Жовтня 2010 22:57
Прикольні хлопці, побрали бізнес-кримінал в партію і роблять зупинки,гулянки,вечеринки!!! Їй богу нема ума.....
OrestN Показати IP 18 Жовтня 2010 23:58
дешева піар-кампанія на вкрадені гроші? так звана Сильна Україна - політпрект українофобних сателітів партії регіонів - партії яничарів і рейдерів.
глядач Показати IP 19 Жовтня 2010 16:50
Цікаво, як завше, все що може наш народ-це обгадти....Ви такі розумні, то чому нічого не робите?Байдуже яка партія, який лідер, просто візьміть допоможіть дітям, подаруйте усмішки народу...а потім можите і до критики братись....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus