USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку пройшов конкурс краси серед хлопців. ФОТОРЕПОРТАЖ

24 Грудня 2010 14:42
У Центрі культури і дозвілля Волинського національного університету імені Лесі Українки вибрали найгарнішого хлопця університету – ним став студент Інституту філології та журналістики Михайло Сосинець.
Щоб сподобатись журі, хлопці танцювали рок-н-рол, зізнавалися у коханні та переодягалися в «ботанів».
Вже при вході до актового залу була помітна агітація за кандидатів.



Щоб вибороти звання «Містера ВНУ» хлопцям довелось попотіти і пройти декілька конкурсів: представлення, конкурс творчих талантів, перевірку інтелектуальних здібностей, а також конкурс найкращої реклами ВНУ.

У представленні конкурсанти мали зобразити котрогось із героїв екрану. Так, студент факультету Міжнародних відносин Андрій Тимофіїв, переодягнувся у червоно-білий костюм Елвіса Преслі.

А студент Педагогічного факультету Володимир Іотов, навіть одягнув перуку, аби краще зобразити Остіна Пауерса.

Презентуючи свої таланти, хлопці, танцювали, співали, грали на фортепіано та гітарі, а також виступали у жанрі КВК. «Я була на репетиціях, повірте, хлопці виклались тут на 200 відсотків», - сказала голова студради ВНУ Яна Цапук.
Студент фізичного факультету Костянтин Чорний у чудернацькому костюмі та студент Хімічного факультету, Роман Пасєка танцювали рок-н-рол.

А майбутній економіст, «містер Епатажність» Олександр Білотіл показав публіці звичайну побутову ситуацію та тему проблем із законом.

«Містер Креативність», історик Василь Костецький та математик, «містер Щирість», Олександр Войтович зіграли романтичні композиції на фортепіано та гітарі.

Натомість студент Біологічного факультету, «містер Романтичність», Сергій Кревський вийшов на сцену з бас-гітарою.

Еталон ВНУ, географ Андрій Гузь вирізнився серед усіх учасників та затанцював із своєю партнеркою пристрасне танго.

Міжнародник, «містер Талановитість», Андрій Тимофіїв захотів зобразити економічну ситуацію в Україні, зігравши сценку візиту в український банк.

У двох конкурсантів Михайла Сосинця з Інституту філології та журналістики та «містера Екстравагантність», студента факультету романо-германської філології Анатолія Слободенюка виступи супроводжувалися танцями хореографічних пар у стилі модерн.

А «містер Інтелектуальність», майбутній юрист Михайло Денисюк написав для конкурсу вірш.

Найсексуальніший за результатами конкурсу містер Володимир Іотов у своєму творчому конкурсі побив власний рекорд у переконанні дівчини піти з ним на побачення. Його результат – одна хвилина 38 секунд.

Інтелектуальні здібності конкурсантів перевіряли за відповідями на провокативні запитання, втім вирізнявся він у першу чергу костюмами хлопців. Так, багато уваги привертав «містер Оптимістичність» Роман Пасєка.

На конкурсі реклами для ВНУ здебільшого учасники робили відео-презентації, де головними персонажами були вони самі. Вони переконували у тому, що ВНУ – найкращий університет, а після навчання у цьому виші людина стає успішною.
Розважали публіку також ансамбль «Міраж»

«перлина Центру культури і дозвілля ВНУ» Анжела Арутюнян

загальновідома університетська «Вєрка Сердючка»

та команда КВК «Без ПДВ».

За результатами суддівського голосування фіналістами конкурсу стали Михайло Сосинець та Костянтин Чорний, які набрали однакову кількість балів – 92. За рішенням суддів їм призначили ще один конкурс – за 30 секунд якнайоригінальніше зізнатися дівчині у коханні.

За результатами віце-містером визначили Костянтина Чорного, а містером ВНУ став Михайло Сосинець, який публічно заспівав своїй дівчині авторську пісню про кохання.
Усі учасники конкурсу отримали іменні футболки, коробки цукерок, золоті кулони та абонемент у нічний клуб.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
Хлюпик-інтелектуал-очкарик Показати IP 24 Грудня 2010 15:11
Шкода, що жінки цінують не інтелект, а мускули, силу і розмір взуття (45-й розтоптаний). І довжину ще дечого, про що непристойно говорити. А ще вага - щоб добре надушив. Головне для них - не кохання, а щоб встати зімятою, як курка після півня.
Ой, як ви помиляєтеся, Хлюпику. але, думаю, з роками це минеться. А ще хочу додати - жінки цінують надійність, а не розмір взуття і ще дещо... І ще - не "надушив", а любив.
Ладомир до Хлюпик-інтелектуал-очкарик Показати IP 24 Грудня 2010 16:39
А ти що тільки америку відкрив. Саме так. Більш нічого їм і не треба :)
Binkas до Хлюпик-інтелектуал-очкарик Показати IP 18 Жовтня 2013 15:23
По перше: звичайно дівчатам подобаються симпатичні, міцні хлопці, поруч з якими вона буде себе почуватись захищеною, бо коли, вибачте, йдеш з дрищем по вулиці, складається враження, що це мені доведеться його захищати. По друге: хто сказав що накачені хлоці не можуть бути розумними? І третє: якщо ва м не вистачає сили волі, бажання чи ще якихось факторів щоб привести своє тіло в форму, це ваші проблеми, не треба по собі судити інших, виправдовуючи самого себе.
Теж інтелектуал-очкарик, але не хлюпик Показати IP 24 Грудня 2010 15:28
До цих "Сірож і Саш" треба було ще приєднати фарбованого ректора і внести ще одну номінацію в цей захід - кількість випитого спиртного. Анекдот: - "Яке у вас хобі?". - 28 сантиметрів... -? - без пеніса. Це про інтелект тих, хто сьогодні навчається в ВНУ.
Viktor 69 Показати IP 24 Грудня 2010 15:37
І знову цей парахмахер гомосек... мені здається це поганий імідж для такого поважного вузу як ВНУ співпрацювати із ИЖИК - ГОМОСЄК!особою, яка має серйозні психічні відхилення... і пропагує гомосексуалізм... Це мова про Чижика... Хто за педиків киньте у мене камінь!!!! Ч!!!!!
Марчук до Viktor 69 Показати IP 25 Грудня 2010 18:07
Viktor 69 певно не розуміє що таке "європейські цінності". Це має буть вільний вибір віросповідування, сексуального партнера, і загалом вільної реалізації себе в просторі. Якщо когось психологічно лякають геї, лесбі чи інші нестандартні громадяни, то ці страхи та нетерпимості до психотерапевтів. А називати когось психічно відхиленим та закидувати камінням є методами тоталітарних країн та зомбованих прошарків.
кубік Показати IP 24 Грудня 2010 18:19
А по-моєму, це навпаки заставляє хлопців думати про свій зовнішній вигляд, бо хлопець, як і дівчина, має гарно виглядати і т.д. Але це не говорить про те, що їм треба нігті фарбувати тощо. Були деякі моменти там досить цікаві, але все одно хлопці ще не підходять серйозно до цього конкурсу, низький рівень підготовки, особливо у творчих конкурсах і у рекламі ВНУ.
Конкурсант Показати IP 24 Грудня 2010 21:16
Як ви можете говорити про те що хлопці мали низький рівень підготовки, ви самі то пробували взяти участь в такому масштабному конкурсі, це вам не перед двома людьми виступити, так звісно не обійшлося без курйозів, але підготовка у всіх конкурсантів була на вищому рівні!!! А щодо Чирика, то вже точно не вам його судити, він особистість і він це виражає як може!!! і взагалі конкурс був просто супер, нехай я зайняв не перше місце, але враження я отримав, і це головне..........
Конкурсант Показати IP 24 Грудня 2010 21:29
Я як конкурсант цього концерту з впевненість стверджую щ о ви "кубік" зовсім не праві!!!! не можна судити про учасників не бувши за кулісами підчас виступу!!!! всі були підготовлені на вищому рівні!!!щодо Чирика, то не можна судити людину за те що вона є своєрідною особистістю, і виражає це як може!!!! Творчий конкурс був найкращим у всьому концерті, так дійсно реклама трішки підгуляла, але взагальному все пройшло на найвищому рівні!!!і ніхто не має права судити конкурсантів!!! вони також натерпілися!!!!
одногрупниця переможця Показати IP 24 Грудня 2010 21:42
вона не його дівчина, але нехай буде :)
Юлія) Показати IP 24 Грудня 2010 22:08
Я так прочитала коментарі) чесно я в шоці) ..ви люди смішні)) якщо ви не були на цьому конкрусі багато втратили,бо рівень підготовки був високий, хлопці себе дійсно достойно показали,все було просто шикарно і гумор був, і таланти були, і серйозність була, і інтрига була, так що краще помовчіть) А реклама ВНУ не у всіх була класна,але в деяких учасників вона була просто чудовою) ви спочатку самі візьміть участь у подібному конкрусі та станьте переможцем) ви не знаєте скільки сил і коштів було туди витрачено) тому не говоріть дурниць,бо це смішно) і спонсори були чудові, учаснкии отримали чудові подарунки)
Коментаторка Показати IP 24 Грудня 2010 22:52
Шкода, що не написано про Містера глядацьких симпатій, оскільки це окрема номінація і окремий приз (РГФ прийшов на пари охрипший). Організація, звичайно, була на "внувському" рівні, тобто все було гарно та чудово, але можна було б і краще. Не сподобався особливо час проведення конкурсу, оскільки це кінець семестру, заліки та доздачі, а конкурсантам до них також треба готовитись. Дійство затягнулося аж на 4 години, не враховуючи, що почалось на пів години пізніше. На рахунок Чижика, Viktor 69, ви звичайно маєте право на власну думку, але я з вами не згідна, хоча камінь у вас кидати не збираюсь. На мою думку, людину потрібно поважати за її майстерність та досягнення, а не засуджувати за її орієнтацію, це її особиста справа.
перехожа до Коментаторка Показати IP 25 Грудня 2010 10:37
Погоджуюсь - Приз глядацьких симпатій - найвагоміша перемога, завоювати симпатію більшості глядачів набагато важче,ніж задовільнити смаки кількох суддів...
ЛітРедактор Показати IP 24 Грудня 2010 23:24
А по фотках - ну геть як КВН)))
я в шоці Показати IP 24 Грудня 2010 23:29
шановне панство,я вам скажу,що на цьому сайті все офігенно поперекручували а той хто вважає що хлопці не готувались - глибоко помиляється,бо було на що подивитись чи ви очікували що хтось дракона викакає чи покаже фаєр-шоу? якшо таке пишете то цікаво було б подивитись що покажете ви
Сашка Показати IP 24 Грудня 2010 23:52
ХЕЛІЛУЯ БРАТИ І СЕСТРИ!!!
123 Показати IP 24 Грудня 2010 23:57
до ЛітРедактора - А ви чого хотіли? чи у вас щось проти КВНу? з нього доречі немаловідомі люди починали!!! і взагалі що за напади на учасників? хлопці показували те,що уміли найкраще
гість!!! Показати IP 25 Грудня 2010 00:12
все,що на цьому сайті написано - МАЯЧНЯ хелоу адміни і редактори, ви хоч самі на коцерті були? Конкурс краси? а як саму красу оцінювали?
конкурсант 0_о Показати IP 25 Грудня 2010 00:21
Язиками сплітати зараз бігаючи пальцями по клавіатурі дуже легко,те що було на концерті-це довга та не проста праця всіх конкурсантів та їх факультетів! Рівень малий?! Вибачте але я ахєрєть як хотів би вас там побачити...рівень був дуже високий та сильна конкуренція на яку я навіть не чекав.Як учасник можу сказати що всі виклались на 200 % і ми показали достойне шоу такого масштабу!!!
Дівчинка Показати IP 25 Грудня 2010 14:27
Не знаю як вам, а мені концерт сподобався.....
кубік Показати IP 25 Грудня 2010 16:51
Ну, знаєте. Високий рівень, це коли ви приходите в театр, в них там якась поломка сталась, а ви цього навіть не помітили. Оце високий рівень. А коли ви зі звукорежисером домовитись не можете і, коли публіка чекає привселюдно просите трек № якийсь там ввімкнути, то вибачте. Який це високий рівень? Високий рівень, коли ви зорганізували свою команду і вона спрацювала на 200 %. За рекламу визнаю, були хлопці, які підготували гарні відеоролики. Що правда, то не перекрутиш. Коротше, я там був, але культури, поваги і адекватного сприйняття критики один одного ще нам всім треба повчитись! Ось так.
Подруга Містера ВНУ Показати IP 25 Грудня 2010 19:03
В якійсь мірі погоджуюсь з Кубіком :) Але, народ, критиком може бути кожен. Так, "помилок" вистачало. Але, ми ВНУ, а не ун-т ім. М. Поплавського... Хлопці молодці, враховуюючи навіть те, що вони витримали 3 години безперервного руху і неймовірних хвилювань! (а скільки до цього було всього!) Перестаньте виливати негатив, а краще подякуйте за класне шоу і талант хлопців. Міша- гідний переможець!
оргкомітет Показати IP 25 Грудня 2010 20:09
В першу чергу дякуємо за всі коментарі- їх наявність свідчить про те, що ми достойні уваги і незважаючи на проколи- зуміли принести гарний настрій у колектив ВНУ!!!Немає меж до вдосконалення, ми старались, на наступний рік спробуємо Вас здивувати ще більше, вдосконалитись! Стосовно дати - таке розпорядження адміністрації....повірте хлопці дуже старались, а результатом конкурсу стали не лише номінації, а й нові друзі, найприємніші спогади та плани щодо майбутньої студради! Стосовно Сергія - низько впали ті, хто дозволив писати про нього таку ДУРНЮ!!!ВИ СПОЧАНКУ ПІДНІМІТЬ СВІЙ ЗАД ВІД МОНІТОРУ, ДОСЯГНІТЬ ЙОГО РІВНЯ(В ЧОМУ МИ СУМНІВАЄМОСЬ!)НАДАЙТЕ СТІЛЬКИ РОБОЧИХ МІСТЬ, А ТОДІ ПОГОВОРИМО, ХОЧА З особами вашого рівня не розмовляють поважаючі себе люди!
Тьома Показати IP 25 Грудня 2010 21:31
Сашка Хелілуя....хах звичайно круто все перкрутили шо ну його...як можна стверджувати про низький рівень підготовки не будучи на самомо концерті і не бачучи подій?я впевнений що всі хто виступав витратили багато сил на підготовку...а ті хто пишуть цей хлам що низький рівень учасників...і навіщо цей Квн і так далі....то судячи зі всього не розуміє що таке стояти на сцені...
'автор' Показати IP 25 Грудня 2010 22:46
на мою думку все можна було б зробити трішки сучасніше,навіщо ці сонні презентації....це можна було б зробити все веселіше і майстерніше..в жюрі мала б сидіти лише молодь, не зацікавлена в перемозі будь-кого з учасників...старші не завжди розуміють сучасність...надіюсь наступного року все буде хоча б на трішки вищому організаційному рівні
конкурсант 0_о Показати IP 25 Грудня 2010 23:48
Ну то вали в театр! Ми працювали факультетами і працювали чудово,а те що звукорижисер не викупав що робиться,то ти й говори відповідно до нього!
Економіст Показати IP 26 Грудня 2010 10:36
Зараз диски дуже дорогі, не кишеням студенту, та й таланту немає записати один потрібний трек на диск і вручити звукорежисеру.
Клієнт Чіріка Показати IP 26 Грудня 2010 11:29
До Модератора: Viktor 69 вже давно повинен бути забанений, оскільки допускає принизливі висловлювання відносно інших людей! До Viktor 69: а ти звідки знаєш, що Чірік нетрадиійної сексуальної орієнтації? Ти що підставляв свою попку? Я спілкуюся з Сергієм вже понад три роки і не відчув жодного натяку на гомосескуальність.
Sory Показати IP 26 Грудня 2010 16:19
Перепрошую, це ГЕЙ-ПАРАД оцінюють?
Містер Глядацьких Симпатій Показати IP 26 Грудня 2010 18:51
До тих,кому сподобався концерт - дуже вам дякую за присутність та підтримку кожного з учасників,вони того дійсно варті. До тих,кому не сподобалося і хто плюється на підготовку: 1.Деякі містери закінчилися лише 15 числа,тобто часу на підготовку достатньо не було. 2.Нам про конкурси сказали НОРМАЛЬНО тільки в п*ятницю,тобто 17 числа,і сказали,що презентації повинні бути у студраді уже в неділю!уявляєте,як можна зробити нормальну презентацію,що всім сподобалася б,за 1 день?в суботу,коли університет не працює і людей знайти дуже важко! 3.Дійсно,час проведення був дуже невдалим,адже я,особисто,о 13.00 сидів біля аудиторії,готувався до заліку,перед цим ніч не спавши нормально,і тільки тоді згадав,що у мене навіть тексту немає на представлення написаного!І тільки тоді почав придумувати. 4.Звукорежисер - скажемо так,погана людина.Під час мого виступу мікрофонів чути не було взагалі...А про інших я мовчу,не раз таке бувало,що мікрофони або виключалися взагалі,або музика була голосніше,ніж мікрофони. Нам дійсно було важко підготуватися до конкурсу,і ми викладалися,як могли. А ви сидите і обсираєте нас за те,що витратили якихось 5 гривень і 4 години часу. Не може бути,що вам ніхто,ніякий номер не сподобався взагалі! Не треба тут,в неті,показувати себе героєм,краще самі б виступили на конкурсі і показали,що вмієте!
Конкурсант 0_о Показати IP 27 Грудня 2010 21:32
Абсолютно погоджуюсь та підтримую "Містер Глядацьких Симпатій" !!!
Mike's! Показати IP 27 Грудня 2010 22:19
цілком погоджуюсь із Містером Глядацьких Симпатій, хоча я не є Ваша палка шанувальниця, Анатолію(вибачте, мене за це, звичайно), але мене Ваш виступ також дуже вразив(лише позитивно)! Говорячи про самий перший коментарій "Хлюпика-інтелектуала-очкарика", мені здається, що Ви взагалі не розбираєтеся не те щоб в жінках, а навіть і у дівчатах.Якщо на Вашому життєвому шляху потраплялися такі особи, то не потрібно всіх рівняти до них.
мужик Показати IP 27 Грудня 2010 22:26
Подруга Містера ВНУ ...подруга?вибач, але гавно ти в шлєйках, тогошо в реальних пацанів лише реальні друз"я, а не подруга
Одногрупниця містера вну))) Показати IP 27 Грудня 2010 23:49
шановний...ее..мужик) закрий рот, а! і виражайся будь ласка нормативною лексикою... реальний пацан, блін...
007 Показати IP 28 Грудня 2010 01:41
всі були на висоті... але... Гузь Андрій... ти найкращий))))
мужик Показати IP 28 Грудня 2010 18:44
Одногрупниця містера вну))) бачу тут ще хтось дзявкає))не сміши мене, мала!
Толік, зняв? Показати IP 28 Грудня 2010 20:01
До "мужика" "подруга?вибач, але гавно ти в шлєйках, тогошо в реальних пацанів лише реальні друз"я, а не подруга" АХАХАХХА...бля...це певно якась "звєзда" сказала... Реальні пацани мають надійних друзів, реальні пацани це не такі, як ти, "мужик" !!
Одногрупниця містера вну))) Показати IP 5 Січня 2011 15:25
мужик, впевнена, що в житті ти менш сміливий.. попустись;)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus