USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбулися «Холмські вечорниці». ФОТО

18 Січня 2011 10:51
В неділю, 16 січня, в світлиці товариства «Холмщина» у Луцьку відбулися треті молодіжні Холмські вечорниці. Організатором заходу виступило луцьке міське громадсько-культурне товариство «Холмщина молода» у співпраці з Волинською обласною молодіжною громадською організацією «Батьківщина молода».

Молодіжне гуляння передбачало відповідний дресс-код: вишиванку або елемент національного одягу, - повідомили організатори.

Не обійшлося на вечорницях і без вареників зі сметаною та інших традиційних українських страв.

Усі присутні мали змогу послухати та поспівати українських пісень, повеселитися.

Гостей вітали голова товариства «Холмщина молода» Юрій Крась, тріо Бачинських, акордеоніст Ярослав Тарнавський, а також Ніна та Анастасія Манзій.

Приємною несподіванкою для усіх присутніх стало шоу, влаштоване членами клубу історичної реконструкції «Святий Грааль». Після смачного частування у світлиці присутні вийшли на вулицю, де лицарі клубу влаштували вогняне шоу.

Завершувався вечір спільними пісне співами.

Холмські вечорниці вкотре дали змогу переконати усіх присутніх, що існує альтернатива для розваг сучасної молоді, і наші традиційні українські гуляння – це, вочевидь, чи не найкращий варіант, - кажуть організатори.

Підтримку у проведенні цього заходу надали депутати Волинської обласної ради Анатолій Грицюк та В’ячеслав Рубльов.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
зацікавлена Показати IP 18 Січня 2011 15:00
класно!!! побільше б таких заходів, щоб наше старше покоління не думало, що молодь тільки займається розбоєм та наркотиками, вона ще й вміє гарно і культурно відпочивати, шанувати традиції предків !!!
natka Показати IP 18 Січня 2011 15:07
респект організаторам!!! є ще українці в Україні ! цей захід це довів. Шкода, що було мало реклами,адже такі заходи треба проводити більш масштабно і гучно, звичайно, за підтримки влади, а не тільки окремих осіб. можливо це б обєднало більше свідомої молоді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus