USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відкрилася виставка алкогольних мініатюр. ФОТО

13 Листопада 2010 09:53
У Луцьку відкрилася виставка алкогольних мініатюр «Доля ангелів з дубових бочок».
На виставці - 373 мініатюрні пляшки спиртних напоїв з 43 країн світу.
Як зазначає власник приватної колекції, житель села Милуші Сергій Деркач, сам він не є прихильником алкоголю, а на таке хобі надихнули жарти друзів. «Багато товаришів казали мені, що ти не п’єш, тому до тебе нема чого ходити. В один прекрасний момент я побачив ці пляшечки. Тепер у мене є що пити, але друзі заходять лише щоб подивитися на моє надбання», - розповідає колекціонер.
Сергій також зауважив, що неодноразово отримував пропозиції продати щось з експонатів, проте завжди відмовляє.
Голова Волинської Асоціації колекціонерів «Паритет», яка виступила організатором виставки, Анатолій Сєрков акцентував, що в жодному випадку не закликає до вживання алкогольних напоїв. «Усі представлені тут експонати мають, насамперед, важливе значення для колекціонерів. Адже зібрані вони майже зі всього світу».
Зі слів Сергія Деркача, на Волині подібне хобі має ще лише один колекціонер, проте в Україні людей, які захоплюються алкомінімалістикою чимало.
Виставку можна відвідати з 9.00 до 16.00 щодня, крім вихідних, за адресою: проспект Соборності, 15 (хол ПАТ «Західінкомбанк»).























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
tipan Показати IP 13 Листопада 2010 11:09
оце мужика пре. Я про нього тут ще читав - http://www.simya.com.ua/articles/59/33412/
УКЕЦ Показати IP 14 Листопада 2010 22:28
Виставка http://www.youtube.com/watch?v=NBVBoZV9OAg

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus