USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Українська стрічка перемогла на міжнародному фестивалі

21 Вересня 2014 08:00
Найкращим повнометражним фільмом на міжнародному Міланському кінофестивалі, який днями завершився в Італії, визнано стрічку "Плем`я" українського режисера Мирослава Слабошпицького, - про це повідомляє Телекритика.

Головний приз фестивалю фільм "Плем`я" розділив з картиною "Navajazo" режисера Рікардо Сілви. Зі слів журі, рішення нагородити дві стрічки далося суддям непросто, оскільки обидві стрічки розширюють межі кіномови і жанрів.

Варто нагадати, що у вересні відбулася прем`єра фільму "Плем`я" в Парижі. Також стрічку представлять у офіційній програмі Pearls ("Перлини") 62-го Міжнародного кінофестивалю в Сан-Себастьяні (Іспанія), що заплпнований на 19-27 вересня. Раніше "Плем'я" здобуло три призи конкурсної програми "Тиждень критики" Міжнародного Каннського кінофестивалю.

В український прокат стрічка вийшла 11 вересня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 21 Вересня 2014 12:37
Новий жанр порно???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus