USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Відкриваємо Луцьк для туристів через «Telegram»

10 Травня 2017 20:14
Зробити приємне відкриття й ознайомитися з туристичними принадами Луцька тепер запрошує не тільки управління туризму та промоції волинського обласного центру. Зараз для того, щоб здійснити прогулянку містом, побачити його основні пам’ятки та дізнатися про них більше, не потрібно навіть користуватися послугами екскурсовода чи гіда. Достатньо лише зайти на сторінку платформи «Unexploredcity».

«Луцьк: приємне відкриття» – маршрут саме під такою назвою спільно підготували розробники «проекту про улюблене місто» «Unexploredcity» та представники Центру туристичної інформації та послуг Луцька.

Як розповіла директорка Центру туристичної інформації та послуг міста Луцька Катерина Теслюк, ідея маршруту не нова. Гіди центру постійно проводять «живі» екскурсії найцікавішими міськими локаціями, представленими на онлайн-платформі.
Вона додала, що робота над удосконаленням маршруту триватиме, зокрема заплановано доповнити список відвідуваних об’єктів.

Також Катерина анонсувала, що в планах центру – запустити ще принаймні два маршрути на «Unexplored city». Один – головними арт-місцями Луцька, зокрема графічними об’єктами та муралами; другий має бути присвячений полікультурності міста та репрезентуватиме локації, безпосередньо пов’язані з окремими національними громадами, які свого часу населяли Луцьк.

На разі всі мандрівники можуть оцінити перший туристичний маршрут «найцікавішими місцями Луцька». Для цього достатньо в мессенджері «Telegram» віднайти бота від «Unexplored city», який, своєю чергою, проведе для вас екскурсію і детально ознайомить із кожною окремою пам’яткою, а також підбере фото та прокладе маршрут на карті.

Детально дізнатися про те, як працює програма від «Unexplored city», можна на офіційній сторінці додатку.

Уже зараз платформа, яка, до речі, доступна українською, російською та англійською мовами, пропонує відвідати 17 туристичних об’єктів у Луцьку.

Свою подорож ви можете розпочати від центральної площі міста – Театрального майдану. Далі запропоновано оглянути Свято-Троїцький кафедральний собор, будинок ХХ століття на перехресті вулиць Лесі Українки та Кривий Вал, Волинський обласний академічний театр ляльок, будинок луцьких підприємців Кронштейнів, Братський міст, вулицю Данила Братковського, Костел Святих Апостолів Петра і Павла, Покровську церкву, Лютеранську кірху, будинок з химерами, синагогу, садибу Косачів, підземелля, Луцький замок і Хрестовоздвиженську церкву.

Відзначимо, що, дійсно, маршрут розроблено дуже зручно, що дозволяє туристу, мінімально затративши сили на пошуки об’єктів, цікаво та пізнавально провести свій час у нашому місті. Сподіваємося, це призведе до збільшення кількості мандрівників, які забажають познайомитися з Луцьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЛУЦЬК МОЖЕ БУТИ ТУРИСТИЧНИМ», – КАТЕРИНА ТЕСЛЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 12 Травня 2017 10:45
Дрес-код в одежі в таких закладах - обовязковий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus