USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Волинянка перемогла у всеукраїнському творчому конкурсі «Селянська красуня»

10 Серпня 2015 16:16
Волинянка здобула перемогу на Всеукраїнському фестивалі творчості дітей села «Селянські зірочки». Про це повідомляє Еспресо.

XV Всеукраїнський фестиваль творчості дітей села «Селянські зірочки» цього року відбувався 1-3 серпня на базі ДОЦ «Орлятко» Арабатська стрілка в місті Генічеська Херсонської області.

У ньому взяли участь юні таланти з усієї України - 236 хлоп'ят і дівчаток з Херсонської, Донецької, Харківської, Миколаївської, Волинської та інших областей. Фестиваль зібрав талановитих дітей із 46 сіл України. Змагалися вони у трьох вікових категоріях (6-10, 11-14 та 15-18 років) в номінаціях «Хореографія» та «Вокальне мистецтво».

Протягом 3 днів тривала конкурсна програма. Журі оцінювало танцювальні та вокальні здібності учасників.

Волинянка Кустарник Ангеліна перемогла у творчому конкурсі «Селянська красуня» та отримала диплои лауреата 1-го ступеню.

У фіналі фестивалю запалали вогні гала-концерту «Від серця до серця», в якому взяли участь найкращі колективи та солісти свята.

Всеукраїнський фестиваль творчості дітей села «Селянські зірочки» з’явився і розвивається завдяки Тетяні Гатицькій. Саме вона запрошує велику кількість учасників і знаходить небайдужих людей, меценатів, які допомагають обдарованим дітям, що проживають у сільській місцевості, проявити свої таланти і в майбутньому стати відомими співаками або хореографами. З її слів, цьогорічний фестиваль міг не відбутися, якби Михайло Поплавський не надав фінансову допомогу в розмірі 148 тисяч гривень для його організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гірка Полонка Показати IP 10 Серпня 2015 18:54
Вітаємо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus