USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинським ЗМІ подякували за любов до України. ФОТО

19 Серпня 2010 12:56
Голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук 19 серпня нагородив переможців обласного конкурсу серед журналістів Волині «Любіть Україну».
Конкурс оголосив екс-губернатор області Микола Романюк. Для участі у змаганні представники волинських газет та телерадіокомпаній надсилали на адресу журі матеріали чи передачі, які публікувалися чи звучали протягом останнього року.
Перемогу у номінації «Обласні газети» отримала редакція газети «Волинь-нова», другу сходинку посіла «Волинська газета», а третє місце розділили «Віче-інформ» та «Сім’я і дім».

В категорії «Телерадіоорганізації» першу премію виборола редакція аналітичних та публіцистичних програм ТВО телебачення і Волинського радіо ВОДТРК. Срібло взяла ТРК «Аверс», а третє місце дісталося радіостанції «Сім’я і дім».

Серед міських та районних видань першу премію здобула редакція луцької газети «Слава праці», другу позицію розділили «Вісті Ковельщини» та Ківерцівська газета «Вільним шляхом». Третю премію отримали Нововолинська газета «Наше місто», Рожищенська «Наш край» та Маневицька «Нова доба».
Переможці першої премії отримали приз в 1200 гривень, другої – 1000, а третьої – 800 гривень. Окрім цього фіналістам конкурсу дісталися книжки, дипломи і квіти.

Нагороджуючи медійників, Клімчук зазначив, що ніколи не вчив журналістів, а лише повчав. І сказав, що розвіялися побоювання, що новий губернатор стане закритим від преси.
Губернатор зазначив, що «на Волині ніколи не було і не буде тиску, натиску і спонукання» на пресу. І навіть тоді, коли він «сидів на двох кріслах, демократії було не менше, порядку було більше».
Нагадаємо, що на початку каденції Бориса Клімчука близько десятка керівників ЗМІ та волинських журналістів висловили занепокоєння щодо утисків своїх прав від керівників обласних органів влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 19 Серпня 2010 14:35
Та-а-а-ак, "Волинська газета" - це сила!!!!! Ні, сила-силенна!!! А головне, скільки "цікавих" статтей!!! Скоро почнуть про надої корів та урожаї писати і все одно будуть на "провідних" позиціях! Ганьба! Кусок паперу, якого втюхують сільрадам та біліотекарям, якого навіть в адміністрації не читають у лідерах!!! Браво, так тримати ОДА!!!
віталік Показати IP 19 Серпня 2010 14:59
Так як і решту...
Марта Показати IP 19 Серпня 2010 15:38
Шановні,не полінуйтеся і подивіться, хто у газет засновники. Тоді все зрозумієте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus