USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський КВН змінив обличчя і голос сезону

9 Вересня 2010 15:10
Логотип, сцену та зал, і ведучого змінила у цьогорічному сезоні ліга КВН «Волинь».

Сезон волинського «кавеену» стартує 19 вересня 3-тім Всеукраїнським фестивалем команд КВН «VolFest 2010».

У цьогорічній лізі КВН «Волинь» братимуть участь 24 команди, яких відберуть на самому фестивалі. П’ять команд-учасниць вже відомо – це призери Ліги КВН «Волинь» та Студентської ліги Луцька минулого сезону.

Учасники фестивалю з’їжджатимуться зі всієї України – з Києва, Одеси, Полтави, Рівного, Львова, Луцька та інших міст.

Як зазначають головні організатори фестивалю, команди з інших регіонів набагато сильніші аніж луцькі, тому наголошують на тому, щоб місцеві команди більше готувалися до виступів. «Звертаюсь до команд, зокрема до луцьких: більше вмикайте свій саморедактор, більше працюйте над матеріалом. У вас ще є трохи більше, ніж тиждень. І намагайтесь краще ставитись до постановки самого матеріалу, режисури, в плані постановки танців, співів». – радив новий ведучий фестивалю «VolFest 2010» - директор радіостанції «СідFM» Андрій Зубенко.

Як відомо, колишній ведучий Сергій Абрамчук тепер, ймовірно, буде членом журі, а Зубенко - новим ведучим. «Для мене звісно це приємний факт, тому, що мені запропонували стати обличчям і голосом цього сезону. На цей сезон я покладаю дуже великі сподівання.», - каже Зубенко.

Серед учасників фестивалю «VolFest 2010» немає жодної команди із волинських районів. Хоч організатори ще чекають на заявки, втім розуміють, у чому проблема: «В Ковелі та в Володимирі-Волинському є команди. Але там рівень дуже низенький, відповідно вони навіть не хочуть подавати заявки, оскільки вони розуміють, що вони не пройдуть у відбірковому фестивалі, тому сюди не їдуть», - каже голова правління «Волинської асоціації КВН» Валерій Пельц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анастасія Показати IP 9 Вересня 2010 16:28
Зубенко кльовий...
прикольно Показати IP 10 Вересня 2010 11:06
зубенко прикольний ведучий. піду подивитись на дебют
moon Показати IP 13 Вересня 2010 09:57
Поверніть Абрамчука, він найкращий!!!
Tools Показати IP 13 Вересня 2010 15:04
Все пізнається у порівнянні. Давайте дочекаємось фестивалю і подивимось який Зубенко ведучий.
пєрнатий Показати IP 17 Вересня 2010 16:15
Просто ПЄЛЬЦ використав Абрамчука для наведення контакту з командами і викинув. Зубенко потрібний як радіоспонсор,через рік він його кидане...ОТАКІ ВОНИ,МОЛОДІЖНІ "ЛІДЕРИ" ВОЛИНІ...ВАЛЕРА ПЕЛЬЦ Плюс Майя Варченко дорівнює кидалово усіх інших у студрусі!!!
Tools Показати IP 18 Вересня 2010 12:37
Шановний, Пєрнатий, а Ви вважаєте, що Зубенко такий собі простий хлопчина, що його можна буде кидонути? Ви глибоко помиляєтесь.
рома Показати IP 18 Вересня 2010 13:39
МІНЯТИ ТРЕБА ПЕЛЬЦЯ-ХАПУГА І КИДАЛА ШЕ ТОЙ!!!
доля Показати IP 20 Вересня 2010 09:12
Із Зубенком було скучно.
Ореста Показати IP 20 Вересня 2010 11:11
Шановний Доля, прочитайте книгу "Что такое КВН" редакторів АМІКА,а тоді вже займайтеся критиканством, бо ваш месидж конструктивною критикою не назвеш... КВН сподовався і ведучий теж і перший млинець у нього гливким аж ніяк не був. Удачі в наступних іграх...
доля Показати IP 21 Вересня 2010 07:57
Ореста(ЗУБЕНКО)-НЕ ВИПРАВДОВУЙСЯ,ТИ НЕ ВЕДУЧИЙ КВН,А ПРОСТО САМОЗАКОХАНИЙ ПАВЛИН!!!
Ореста Показати IP 21 Вересня 2010 14:31
Шановна Доля!!! Хочу Вас розчарувати Ореста - це не Зубенко. Якщо Ви беретеся називати людину "самозакоханим павичем", то мали б її добре знати... Тож напрошується висновок: закидаючи йому, що він, мовляв, виправдовується, ви його зовсім не знаєте... Відтак ваші коментарі - це банальне хамство. Менше жовчі, любонько...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus