USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка виходить заміж за нардепа Власенка. ФОТО

16 Серпня 2010 17:39
Волинянка Світлана Рижук, ведуча «Погоди» на Новому каналі, скоро може одружитися з адвокатом і нардепом-бютівцем Сергієм Власенком.

Про це 16 серпня повідомив ТаблоID.

Ще 26 травня видання писало, що Власенко нарешті підшукав заміну своїй колишній жінці Наталії Окунській, з якою розлучився зі скандалом. Поруч із ним - телеведуча Світлана Рижук.


Кажуть, Власенко знову збирається під вінець. Вже якийсь час 43-річний Власенко з‘являється на тусовках у товаристві 24-річної білявки Світлани Рижук. Як розповіли знайомі пари, із телеведучою «Погоди» Світланою Рижук Сергій разом вже більше року.

«Раніше вони приховували стосунки, але тепер справа йде до весілля. Свєта просто сяє від щастя, хоча раніше її лякали буйним характером Сергія, мовляв, і на жінок руку піднімає», - повідомило джерело газети.

Нагадаємо, попередня дружина адвоката Наталя Окунська звинувачувала його у рукоприкладстві. Водночас сам Власенко нібито натякав на розпутність своєї благовірної.

Що цікаво, усі три публічно відомі кохані Власенка - його перша загибла дружина телеведуча Ольга Бура, друга дружина модель Наталя Окунська і нинішня пасія телеведуча Світлана Рижук - тендітні білявки. Окрім того, як і Оля, Свєта веде прогноз погоди. Кому-кому, а собі Власенко не зраджує, - пише ТаблоID.


Довідково:

Ведуча програми «Погода» Світлана Рижук народилася 10 червня у Луцьку. Брала участь у всіляких гуртках , вокальних студіях і навіть конкурсах краси. Росла у середньостатистичній сім’ї. Батько – режисер, а матір присвятила своє життя дітям. Адже Світлана ще має двох старших братів. Вона росла справжньою фантазеркою. Чого тільки не вигадувала. Варто було переступити поріг дому, як квартира перетворювалася на: ляльковий театр, звукозаписуючу студію, концертний зал, кіностудію, чи просто цікавий, але такий неординарний світ маленької затійниці.

На телебачення потрапила випадково. Телефонний дзвінок вже не вперше відіграє роль в її житті. Спочатку 3,5 роки місцевої телестудії, роль ведучої концертів, а потім, довгоочікуване запрошення до столичного каналу на роль ведучої програми «Погода».
Зараз, Світлана, навчається на 4 курсі ЛНУ імені Івана Франка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
!!!!!!!!!!!! Показати IP 16 Серпня 2010 17:48
Допишіть у заголовку: ФОТО
ЛітРедактор Показати IP 16 Серпня 2010 18:42
Молодчинка, Свєтулька!!)) Хай знають усі красу волинських дівчат!! Аби щаслива була!..
))) Показати IP 16 Серпня 2010 21:26
не місцевої телестудії, а ІС "Полісся TV". І Лєнка Абаза - її попередниця там - теж на Київ пішла пілся волинської Погоди. Свєтік, тікай від того удовбиська, бо воно кончене, брехливе і безпринципне чмо. Еротичний шал минає швидко. Гори, пальми, палаци зникають і лишається один верблюд (((
poppy Показати IP 16 Серпня 2010 22:57
"Зараз, Світлана, навчається на 4 курсі ЛНУ імені Івана Франка." Можливо, варто переглянути правила пунктуації? З яких це пір між підметом і присудком стоїть кома? Якщо Ви з такою інтонацією говорите, це не означає, що Ваші паузи на письмі слід виділяти комами. І після "зараз" теж кома ні до чого.
Глядач Показати IP 16 Серпня 2010 23:04
Молодчина! Я спеціально дивлюсь прогноз погоди щоб її побачити.
Михайло Наход Показати IP 17 Серпня 2010 00:20
Не люблю коментувати інформацію такого роду, але це може бути поясненням тому чому Власенко закріплений за Волинською областю як народний депутат від БЮТ. Можливо у когось є інша інформація чому він закріплений за Волиню?
VSC до Михайло Наход Показати IP 17 Серпня 2010 10:59
Мишаня, ты ведь политолоХ, а грамматика хромает, как у какого-то "пельца".
VSC Показати IP 17 Серпня 2010 09:31
Продать себя подороже - вот все фантазии молодой землячки. Проза,скука, а в молодости такая затейница была.
Випадковий Показати IP 17 Серпня 2010 15:40
Власенко - розумний юрист, аби лишень побрився. Коли вони, бородаті, зрозуміють, що чоловікам теж треба дивитись за собою? Цікаво, як з таким обличчям Світлану поцілувати в попу?
ввааа до Випадковий Показати IP 9 Січня 2014 20:13
уауауа
Vigilante Показати IP 14 Вересня 2010 13:18
От так от бабло перемагає усьо. Дєфачко маладєц - папік зачотний!
довідково Показати IP 4 Січня 2013 17:42
не подумав би що Власенко настільки хворіє педофілією
Марина Показати IP 5 Квітня 2013 07:25
Лучше Оли Бурой у него никогда не будет! Не в обиду Свете, но Оля была совершенством!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus