USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виставка-продаж ART Talents Collection стартувала у Луцьку

17 Грудня 2016 16:30
Тільки 17 та 18 грудня лучани та гості міста зможуть зануритись у глибокий та яскравий світ мистецтва, відвідати безкоштовні майстер-класи, послухати чудову музику та придбати оригінальні сувеніри до новорічних свят.

Мистецький проект «ART Talents collections/Sale-exhibition» стартував у міському Палаці культури 17-го грудня.

Дійство розпочалось під звуки клавіш його величності фортепіано. Для гостей відомі хіти класики виконував володар гран-прі обласного конкурсу піаністів «Золота нотка» Макар Войнаровський.

Також для гостей співала учасниця 3 та 6 сезонів вокального шоу Х-Фактор Юлія Іванова та гурт IMPREZA.
Усі присутні могли милуватися картинами талановитих художників.

Співорганізатор заходу Катерина Дулапчій розповіла, що увесь мистецький проект «ART Talents Collection» тримається на трьох китах – креативі, спонтанності та своєчасності.

«Сьогодні представлені чудові картини 12-ти неймовірно талановитих художників та вироби понад 10 митців», - розповіла Катерина Дулапчій.
Щодо самих картин, кожна із них наповнена пристрастю та життям. Це дійство стало дебютом для молодого художника з Луцька Дмитра Березюка.

«Це моя перша виставка. Я малюю з дитинства, втім професійно лише останні 5 років. Найбільше мені подобається писати людей, історичні події. Натхнення черпаю від усього, що навколо. Коли берусь малювати картину, інколи навіть і не знаю, що вийде в кінці. Усі мої картини різні. Одні писав близько двох годин, а на деякі витратив три місяці», - розповідає художник.

Художниця за покликанням, а не освітою – Оксана Гузь теж сьогодні потішила відвідувачів своїм талантом.
Найскладніше для мене питання – звідкіля береться натхнення. А ні звідки. Воно завжди зі мною. Це немов внутрішнє джерело. Це так важливо творити, показувати свої емоції, те, що всередині. Ці картини не лише полотна і фарби, а й незвіданий космос, у якому кожен бачить щось своє, рідне. Бажаю всім спробувати малювати, адже життя прекрасне», - замріяно говорить Оксана Гузь.

Рукодільниця Настя Дудник здивувала гостей своїми незвичайними та розкішними сумками, які виготовлені із звичайнісіньких вінілових дисків.

«Я люблю малювати та займатися рукоділлям. От нещодавно почала робити сумки з вінілових дисків. Цю ідею виношувала давно, коли побачила вдома закинуті диски й захотіла дати їм нове життя. Свого «первістка» - першу зроблену власноруч сумку - ношу ось уже 3 роки. Загалом такі сумки практичні – не намокають і не змінюють форми в процесі носіння, а ще вони дуже міцні, якщо не бити їх молотком», - жартує дівчина.
Кошти, зібрані на аукціоні з продажу творів мистецтва, будуть передані на допомогу ВОГО дітей-інвалідів «Сильні діти»/«Strong children». А саме: на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП), де планують розробити та запровадити системи реабілітаційних заходів для дітей та дорослих з психо-фізичними розладами.

Ознайомитися з програмою мистецького дійства можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 17 Грудня 2016 20:50
Оксанка Гузь,ти молодчинка!!!!!!!!!!
friend)) Показати IP 17 Грудня 2016 23:47
Мої вітання креативній команді організаторів, сміливим художникам, майстрам))) Ви наближаєте до нашого рідного міста дух Різдва - добра, любові, благодійності і краси! Успіхів вам!!
Олена Показати IP 18 Грудня 2016 02:05
Дівчата ви молодці,атмосфера була просто неймовірна,успіхів вам,творчого натхнення. Так тримати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus