USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вийде нова книга про пригоди Шерлока Холмса

19 Січня 2011 10:24
У Великобританії виходить нова книга про пригоди детектива Шерлока Холмса й доктора Ватсона – право повернути до життя культових персонажів Артура Конан Дойля надано англійському письменникові Ентоні Хоровітцу.
Спадкоємці Конан Дойля офіційно дозволили автору популярних на Туманному Альбіоні історій про юного шпигуна Алекса Райдера написати роман про детектива з Бейкер-стріт, перший з 1915 року, повідомляє Ukranews.
Зі слів самого Хоровітца, він просто не міг відмовитися від такої можливості.
«Я буквально закохався у творчість Конан Дойля ще в 16 років, - розповів письменник в інтерв'ю агентству Рейтер. - З тих пір я неодноразово перечитував книги про пригоди Холмса й дуже радий, що мені випав шанс повернути його до життя».
Очікується, що роман буде опублікований британським видавничим домом «Оріон» у вересні цього року. Ентоні Хоровітц уже заявив, що планує створити «першокласну історію для нового покоління читачів», зберігаючи при цьому «вірність духу оригінального твору Артура Конан Дойля».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 19 Січня 2011 13:12
Круто. Але впевнений, буде гірше, ніж у Конан-Дойля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus