USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Золоті глобуси» дістали Баллок, Дауні-молодший та «Аватар»

18 Січня 2010 19:02
Вчора, 17 січня, у Беверлі-Хілз, штат Каліфорнія, відбулась 67-ма церемонія вручення премії «Золотий глобус», котру присуджує Голівудська асоціація іноземної преси. Тріумфатором став фільм «Аватар», який визнали кращою кінострічкою минулого року. Його творець Джеймс Кемерон отримав нагороду у режисерській номінації.
Кращим у категорії комедії та мюзикли був визнаний фільм «Вечірка у Вегасі». Кращим виконавцем головної ролі у драматичному фільмі став Джеф Бріджес (фільм «Божевільне серце»), в комедійному – Роберт Дауні-молодший («Шерлок Холмс»). Кращою драматичною актрисою визнано Сандру Баллок, комедійною – Меріл Стріп («Джулі і Джулія»). За виконання ролей другого плану «Глобуси» отримали Крістоф Вальц («Безславні виродки») та Мо’Нік («Прешес»), – інформує zaxid.net.
Кращим іноземним фільмом визнано «Білу стрічку» Міхаеля Ханеке, кращим мультфільмом – «Вгору». Нагороди за кращий сценарій отримали Джексон Рейтман та Шелдон Тернер («Мені б в небо»). Премію за внесок у кіномистецтво присудили режисеру Мартіну Скорсезе.
Кращим драматичним серіалом назвали «Безумців», комедійним і музичним – «Пісню». Кращими акторами серіалів назвали Майкла Холла («Декстер») та Алека Болдуіна («30 потрясінь»), актрисами – Джуліанну Маргуліс («Хороша дружина») та Тонні Клетт («Сполучені штати Тари»). За ролі другого плану в серіалах нагородили Джона Літгоу («Декстер») та Хлое Севіньї («Велика любов»). Кращим міні-серіалом назвали «Сірі сади», а лауреатами премій за акторські роботи у фільмах такого типу стали Кевін Бейкон («Забираючи Ченса») та Дрю Беррімор («Сірі сади»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus