USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку добровольцям дозволять купувати житло на умовах співфінансування

21 Грудня 2016 10:44
Депутатам міськради пропонують внести зміни в Програму забезпечення житлом бійців АТО на умовах співфінансування.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 21 грудня.

Нагадаємо, депутати міськради прийняли рішення визнати добровольців особами, які брали участь у бойових діях на сході, та поширити на них дію міських програм підтримки учасників АТО. Зокрема, йдеться про бійців Добровольчого українського корпусу та добровольчих батальйонів «Азов», «Донбас», «Айдар» та інших.

Наступним кроком стало внесення змін до міських програм. Зокрема, й до Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасникам бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні АТО, а також членів сімей загиблих на 2017-2019 роки. Згідно з програмою, учасники бойових дій, які перебувають на квартирній черзі, можуть придбати квартиру на умовах співфінансування з міським бюджетом.

Відповідно до запропонованих змін, до числа осіб, які можуть скористатися цією програмою, можуть включити добровольців, яких міська рада визнала учасниками бойових дій. Члени комісії цю пропозицію підтримали.

До слова, ще одну зміну пропонують представники бюджетної комісії: включити до переліку осіб ще й учасників бойових дій з числа працівників підрозділів МВС та Нацгвардії.

Проте щодо цієї зміни в членів комісії з питань розвитку підприємництва виникли зауваги: адже тоді кількість осіб, які можуть скористатися програмою, значно зросте і це стане непосильним для міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Стах Показати IP 21 Грудня 2016 13:10
Зауваження в комісії справедливі. Зазначені категорії, з числа тих хто стоїть на квартирному обліку, і так ідуть ПОЗА ЧЕРГОЮ... Чи МВС хоче скинути це питання з себе на казну міста?
Саня Показати IP 21 Грудня 2016 19:29
Аж цікаво ПОЗА ЯКОЮ чергою вони знаходяться? Я б з радістю скористався програмою і купив житло зараз ніж чекати невідомо чого і до якої пори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus