USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Forbes назвав найбільш високооплачуваних акторів світу

11 Серпня 2020 22:39
Американське видання Forbes опублікувало щорічний рейтинг акторів з найвищими річними доходами.

До рейтингу в основному увійшли зірки Голлівуду, пише ТСН.ua.

Так, за версією журналу американський актор, продюсер і рестлер Двейн Джонсон на прізвисько Скеля вже другий рік поспіль визнаний найбільш високооплачуваним актором року. За рік Джонсон заробив 87,5 мільйона доларів, 23 з яких він отримав за роль у серіалі Netfix "Червоне повідомлення". Також Джонсон заробив на успіху лінійки товарів Project Rock, що випускається компанією спортивного одягу Under Armour, йдеться у Forbes.
Другу сходинку в рейтингу посів канадієць Райан Рейнольдс, який заробив за рік 71,5 мільйона доларів. Свої статки актор заробив завдяки зніманням у тому самому серіалі Netfix "Червоне повідомлення" та у фільмі "Примарна шістка", яка вийшла у прокат в грудні 2019 року.
Замикає трійку найбільш високоплачуваних акторів американець Марк Волберг зі статками у розмірі 58 мільйонів доларів. Акторові принесли високий дохід знімання у стрічці "Правосуддя Спенсера". Також він виступив як продюсер документального міні-серіалу "МакМілліони".
До десятки щорічного списку акторів з найвищими річними доходами також увійшли Бен Аффлек (55 мільйнів доларів), Він Дізель (54 мільйони доларів), зірка Боллівуду Акшай Кумар (48,5 мільйона доларів) та творець бродвейських мюзиклів Лін-Мануель Міранда (45,5 мільйона доларів). Замикають десятку списку Вілл Сміт, Адам Сендлер та Джекі Чан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus