USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

WOG досі не сплатив Луцьку за оренду ділянки під нафтобазою

21 Червня 2017 15:47
Підприємство, яке впродовж років не укладає договори оренди земельних ділянок під нафтобазою, знову звернулося до міськради з проханням надати ділянки в оренду на вулиці Єршова.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 червня.

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, три проекти рішень, які виносять на розгляд депутатів, стосуються клопотання про надання ТзОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» земельних ділянок на правах оренди. Йдеться про ділянки площею 8,1651 гектара, 1,4742 гектара та 0,0837 гектара на вулиці Єршова, 1 для обслуговування нафтобази та залізничної колії строком на 10 років.

Оскільки підприємство не уклало договори оренди, попередні рішення міськради про надання ТзОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» на умовах оренди земельних ділянок для обслуговування нафтобази та залізничної колії втратили чинність. Посадовець зауважив, що підприємство повинно було б сплачувати за оренду 3% вартості ділянок, але як підприємство, яке орендує ділянку під об’єктами нафтопродуктів, повинно сплачувати 10%, тому важливо, аби договори оренди були укладені і кошти надходили у міський бюджет.

Зі слів Сергія Шабали, наразі порушено кримінальне провадження про ухиляння від сплати, а якщо підприємство й надалі не укладатиме договорів, питання потрібно буде розглянути комісії з визначення збитків власнику землі.

Члени комісії рекомендували підтримати проекти рішень про надання ТзОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП» земельних ділянок на правах оренди.

Нагадаємо, ТзОВ «Вест Ойл Груп», яким володіють нардеп Степан Івахів, бізнесмен Сергій Лагур та діти покійного Ігоря Єремеєва – Роман та Софія, більш знаний в Україні як мережа АЗК WOG. І як не дивно, саме це підприємство виявилося найбільшим податковим боржником на території Волині. Його борг складає 42,1 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ххх Показати IP 22 Червня 2017 11:28
а з людей все до копієчки тягнуть,а потім пишуть як тяжко живеться спадкоємцям

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus