USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Аби добудувати корпус обллікарні, дають 15 мільйонів

2 Червня 2010 12:51
Для добудови блоку «Б» Волинської обласної клінічної лікарні повинні надійти кошти у сумі майже 15 мільйонів гривень.
Про це у коментарі ВІПу 2 червня розповів начальник Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації Антон Кривицький. Сьогодні з цього приводу в ОДА пройшла нарада.
Розглядали питання, якими роботами треба зайнятися, аби нинішній радіаційний корпус був уведений в експлуатацію на найсучаснішому рівні, – розповів Кривицький. За його словами, для того, щоб завершити будівельно-монтажні роботи потрібно 8,5 мільйона гривень, аби обладнати медкабінети апаратурою – приблизно 5 мільйонів. Окрім того, необхідно добудувати овочесховище, обладнати пральню, столову.
Антон Кривицький розповів, що цей радіаційний центр захисту населення вже раніше також будувався, він розташований поруч із обласною лікарнею. «Колись будувався за чорнобильські кошти. Потім був заморожений. Минулого року кошти ми трохи отримали і трохи доробили. Позаминулого року 2 мільйони за рахунок Чорнобиля було на добудову, в минулому році 800 тисяч з обласного бюджету», – сказав Кривицький.
Цьогоріч на завершення потрібно 15 мільйонів за рахунок державного бюджету. З обласного гроші виділяти не планують. Якщо гроші будуть цього року, то корпус добудують також цьогоріч, – запевнив Кривицький.
«Все робиться для лікування наших чорнобильців. Там буде найсучасніший рівень лікування та діагностики. Це буде суперовий заклад», – вважає начальник Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, що у Волинській ОДА обіцяли завершити корпус Б ще до кінця 2009 року
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus