USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Антимонопольники розібралися з молоком

15 Липня 2010 09:50
Антимонопольники встановили, що ЗАТ «Ратнівський молокозавод» застосовувало різні ціни при покупці у селян молока одного і того ж ґатунку.

Про це 15 липня повідомила прес-служба Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Справу почали розглядати після того, як у Волинське відділення АМКУ звернувся голова ради сільськогосподарських підприємств Волинської області Анатолій Никонюк. Він зазначив, що в першому кварталі 2010 року відбулося зниження молокопереробними підприємствами закупівельних цін на молоко від сільгоспвиробників.

В ході розгляду справи було встановлено, що ЗАТ «Ратнівський молокозавод» застосовувало різні ціни на молочну сировину одного і того ж ґатунку, при заготівлі у сільгоспвиробників Ратнівського району.

Товариство визнало та припинило порушення, встановивши однакову ціну на молочну сировину одного і того ж ґатунку, при розрахунку із сільгоспвиробниками.

Окрім того, завод зобов’язався сплатити штраф до державного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus