USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Антимонопольний комітет змусить перевізників знизити ціни на проїзд?

3 Грудня 2008 19:28
Виконувач обов’язків голови Антимонопольного комітету України Олександр Мельниченко вважає, що підстав для підвищення тарифів на транспортні послуги наразі немає. Про це пан Мельниченко розповів під час брифінгу для волинських ЗМІ, – інформує репортер «Волинських Новин».
«Підстав для підвищення тарифів на транспорт – жодних… Ціни на бензин-то падають. І це є факт. Причому падають ціни на світових ринках», - зазначив Олександр Мельниченко.
Керівник Антимонопольного комітету підтримує думку, що у зв’язку зі зниженням вартості бензину слід переглядати тарифи на перевезення у бік їх зменшення. За словами пана Мельниченка, одним з перших заходів нового голови Волинського обласного територіального відділення АМКУ Віктора Гупала стане нарада з перевізниками області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Невірюбрехунам Показати IP 3 Грудня 2008 20:34
Головне, щоб не сталося, як у Києві - там тоже /ціни на бензин-то падають/
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 21:22
Ну Ну.
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 21:53
Як тільки він звідси поїде, про це більше ніхто не згадає.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2008 13:11
та нічого ніхто не підніме. найдуться інші причини які будуть оправдувати сьогоднішню ціну :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus