USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Азаров відкидає дефіцит гречки

30 Квітня 2011 11:54
Прем'єр-міністр Микола Азаров виключає можливість дефіциту гречки.

Про це пише Кореспондент .

"З гречкою в країні все буде нормально... Кожну суботу-неділю в Києві та у всіх великих обласних центрах проводяться ярмарки, завозиться величезна кількість гречки за нормальною ціною ... Ми завозимо постійно гречку у великій кількості, і кожен, хто хоче її купити, може її купити. Не будуть, наприклад, купувати китайську гречку - покладемо в резерв, буде зберігатися, вона, до речі, прекрасної якості, нормальної. І хай лежить, це такий продукт, який довго може зберігатися", - сказав глава українського уряду.

Також він зазначив, що ніхто з членів уряду не поїхав зустрічати суховантаж з китайською гречкою.

"А ви звернули увагу на те, що ніхто з членів уряду не кинувся зустрічати ось цей суховантаж, який привіз гречку? Ось як бігали Таміфлю зустрічати, ми ж не побігли", - сказав прем'єр.

Між тим, як зазначив Азаров, незважаючи на забезпечення владою Києва та обласних центрів гречкою, торгові мережі нею не торгують, що є питанням, над яким варто замислитися.

Нагадаємо, 27 квітня в Україні надійшла перша партія китайської гречки обсягом 500 тонн.

Вінницька область відмовилася від реалізації китайської гречки на своїй території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus