USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Азербайджанські школярі їздитимуть на луцьких «Богданах»

30 Квітня 2010 14:24
Губернатор Волині, екс-посол України в Азербайджані Борис Клімчук таки виконав обіцянку – знайти новий ринок збуту для луцьких автомобілебудівників.

Як повідомило «СіД-ФМ» , в Уджарському районі Азербайджану втілять у життя проект «Шкільний автобус». Про це сказав журналістам в середу міністр освіти Азербайджану Місир Марданов, – пише інформаційне агентство TREND.

Із його слів, цей проект проводиться за підтримки Світового Банку, і Уджарський район вибрали, як пілотний.

«До кінця нинішнього року може і не встигнемо втілити проект у життя. Але якщо почнемо програму, залучимо до тендеру і український завод із виробництва автобусів», – сказав міністр.

До слова, колишній посол України в Азербайджані, а тепер голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук в квітні сказав журналістам, що міністерство освіти Азербайджану обговорює постачання з України автобусів марки «Богдан».

«Ми думаємо, що нові зразки автобусів, які відповідають передовим стандартам, зможуть зайняти нішу на конкурентній основі», – сказав Клімчук.

До речі, про впровадження на Волині програми «Шкільний автобус» Борис Клімчук розповідав азербайджанським чиновникам і під час останнього візиту в Баку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus