USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Баскетболіст «Лучеська» досі не одужав після жахливої ДТП. Потрібна допомога

9 Квітня 2014 19:45
Страшна аварія, в яку потрапила команда «Лучеськ» 27 листопада 2013 року, розділила життя баскетболіста Олександра Нікішина на «до» і «після». Молода дружина Ірина пережила найстрашніший кошмар, який тільки можна уявити. Більше місяця у реанімації, десятки безсонних ночей поруч з коханим, який важко приходив до тями.

Нагадаємо, 27 листопада, ввечері на автодорозі поблизу Рівного розбився мікроавтобус з нашою командою. На жаль, водій автомобіля загинув на місці, а дев’ятьох баскетболістів госпіталізували.

Минуло ось уже чотири місяці. Потрохи молодий організм Олександра Нікішина оговтується від перенесених операцій, проте до повного відновлення треба ще докласти чимало зусиль.

Поштовхом на шляху до видужання є лікування у реабілітаційному центрі в місті Константин-Езерна (Konstancin Jeziorna, Польща), де один місяць перебування коштує від 5 до 7 тисяч доларів США. Щоб досягнути ефекту потрібно пройти тримісячний курс.

Коштів, які назбирали знайомі та родина поки вистачило лише на один місяць.

Баскетбольний клуб Лучеськ-Університет звернувся до редакції Інформаційного агентства Волинські Новини з проханням донести до людей цю інформацію.

БЕЗ ВАС ТА ВАШОЇ ДОПОМОГИ ПРОСТО НЕ ОБІЙТИСЯ !!!

Допоможіть Олександру Нікішину відновити здоров’я та повноцінне життя.

Будь-які кошти, які ви в змозі перерахувати – стануть для Олександра сходинкою до одужання.

Кошти для підтримки просимо пересилати на картку дружини, яка знаходиться поруч:

Приватбанк : 5168755380846747 (Курса Ірина Миколаївна)

ДЯКУЄМО ЗА ВАШУ ПІДТРИМКУ І ЗА БУДЬ-ЯКУ ДОПОМОГУ !!!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus