USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жінці та хлопчику, яких у Луцьку збив на переході 16-річний водій, збирають кошти на лікування

13 Грудня 2021 20:24
У ДТП на проспекті Соборності 12 грудня 2021 року постраждала мама третьокласника Луцького ліцею №27 та його брат. На їхнє лікування збирають кошти.

За інформацією заступниці директора Луцького ліцею №27 Наталії Гаврилевич, в аварії на проспекті Соборності постраждала мама учня 3 класу та його брат. Жінка перебуває у важкому стані у реанімації Волинської обласної клінічної лікарні. Батько сімейства – далекобійник і зараз повертається із закордонного рейсу.

Для того, щоб допомогти сім’ї поставити на ноги маму, можна переказати кошти на лікування на картку батька: Приватбанк, 4149 6293 1669 6020, Бандура Олександр Федорович.

Читати ще: Взяв ключі без дозволу батьків: поліція з’ясовує, хто дозволив неповнолітньому, який збив у Луцьку 6 людей, сісти за кермо

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Унаслідок зіткнення постраждали лучанка 1982 народження та її п’ятирічний син. Станом на 13 грудня 39-річна жінка перебуває у тяжкому стані в реанімації Волинської обласної клінічної лікарні, а дитину госпіталізували у реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної частини голови та садна носа.

Також у результаті інциденту травми отримали: підприємиця 1993 року народження (забій ноги), 36-річна доцентка кафедри правознавства ЛНТУ (забій гомілки) та 41-річна вихователька (перелом кісток стопи). Усі вони після огляду медиками та надання допомоги лікуються амбулаторно.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 13 Грудня 2021 21:00
Шановні громадяни чому сім'ї потерпілих мають збирати гроші на лікування по копійці?нехай батьки цього ублюдка відшкодовують гроші продають все що мають і рятують цю жінку і молять Бога аби вона вижила і не залишилась інвалідом невже немає ніякої управи на це бидло?невже знову відмажуть? це просто жах в якій країні ми живемо (((
Сатана до Анонім Показати IP 13 Грудня 2021 23:18
Шкода людей! Здоров'я всім!
Лучанин Показати IP 13 Грудня 2021 21:04
Скинув, одужуйте!!! давайте допомагати!
Анонім Показати IP 13 Грудня 2021 22:14
Може хай наш мер і інші посадовці допоможуть?Зарплати в них точно не 6 тис. І чому суд і інші органи мають карати,чи відмазати того виродка,а люди мають допомагати лікувати потерпілих?То дайте людям покарати того вбивцю.
Лучанин-2 до Анонім Показати IP 14 Грудня 2021 00:01
Звичайно, можна спробувати написати повний список тих, хто має допомогти, але давайте почнемо з себе і спочатку ми хоч трішки допоможемо - хто скільки зможе. І можливо і мер і інші посадовці, прочитавши ці дописи також допоможуть.
Микола Показати IP 13 Грудня 2021 23:49
Скинув, бажаю одужати!!! Можете, допоможіть, їм потрібна реальна допомога, а не нехай той урод, нехай мер і т.д. Будьте реалістами з нього зараз тільки аналізи візьмете, а людям біда страшна, які випадково там опинились (
Masha Показати IP 14 Грудня 2021 00:06
Ніба у нас лікування для дітей не безоплатно???
Філіп Показати IP 14 Грудня 2021 10:23
Переказав, хай видужають всі потерпілі, і будуть здорові. А тим імбіцилам, що їхали в машині, бажаю заслуженого покарання, щоб життя їм влаштувало пекла ще на землі.
До аноніма Показати IP 14 Грудня 2021 12:39
міська рада вже сьогодні виділила 100 000. Звичайно логічно щоб хто завдав шкоди здоров'ю той і оплачував лікування але судячи з того що ці малолітні неадекватні то невідомо чи батькі захочуть відшкодовувати в повній мірі збитки, нанесені здоров'ю. І питання чи зможуть. Тим більше життя людини прямо залежить від оперативності збору коштів. Так що якщо не хочеш не переказуй але хоч людей не баламуть! Не віднімай надію в двох дітей побачити їх матір живою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus