USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батьки хочуть одягати дітей у речі «мейнд ін Юкрейн». ВІДЕО

16 Серпня 2013 12:05
Школа вже не за горами, тож батьки почали штурмувати шкільні базари, інформує ТСН.
Батьки акцентують на якості, проте, за це треба платити. Щоб одягнути своє чадо, вони викладають щонайменше по 2 тисячі гривень. І це лише шкільна форма. А ще потрібно і рюкзак, і зошити, і спортивний костюм.

Матуся першокласниці запевняє, що, насамперед, важливо одягнути дитину, а вже в останній момент - дивитися на ціни. На те, що для дітей нічого не шкода, і покладаються виробники.

Так, змінні туфлі для хлопця продають за 450 гривень. Рюкзак, канцелярські товари, спортивний одяг та взуття стане щонайменше у 4 тисячі гривень.

Продавчиня Ірина, своєю, чергою запевняє: головне, що ціна - виправдовує якість. Хороший сарафан коштує 520 гривень. Звичайно, можна купити і за 200, але тканини там будуть вже інші. А цього року в пріоритеті - натуральність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 16 Серпня 2013 12:36
Ой, глибоко сумніваюсь, що хочуть. Речі коштують дорожче, а якість нижча
Лучанка Показати IP 16 Серпня 2013 20:38
От наприклад я не одягаю і не буду одягати свою дитину в наші речі, тому що вони дійсно по вартості не є дуже дешевими, а якість цьому не відповідає. Замовляю постійно за кордоном і задоволена дуже цим. Ціни дуже приємні, а якість набагато вища, ніж у нас. От якби в нас ціни відповідали якості, то чому б і не купувати, але нажаль ще не навчилися наші люди робити якісні хороші речі, хоча може й є одиниці підприємств. Але нажаль на наші ринки вони практично не попадають, а йдуть на експорт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus